2777
2789
عنوان

خیلی ناراحت و عصبانیم از دست مامانم قضیه بارداریمو ب همه گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 86 پست
چرا الکی لعنت میکنی همه واسه محاسبه دقیق طول سرویکس واژینال می‌نويسن هیچ ضرری هم نداره تا دهانه ر ...

الکی نیس اخه واقعا تو حاملگی خیلی چیزارو الکی مینویسن وقتیم ببینن استرس داری دیگ بدتر میکنن.برا من سل فری نوشتن کلی هزینش بود ب جهنم ولی تا جوابش اومد بیچاره شدم بعدش خود اون دکتری ک نوشته بودش گفت من گفتم اگ دوس داری انجام بده

وای شوخی میکنی😵‍💫😵‍💫غربال گری چه نیازه واژینال بشی  عوض کن دکترتو

اخه تا الان نمیدونستم ک ضرر داشته من دکترم مرد بود خودم روم نمیشد دیگ واژینال انجام بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی نیس اخه واقعا تو حاملگی خیلی چیزارو الکی مینویسن وقتیم ببینن استرس داری دیگ بدتر میکنن.برا من س ...

دیگه اون دست خودت بوده من اصلا غربالگری نرفتم واسه بچه دوم.به خاطر همین استرس ها

ولی میدونم واژینال خیلی مرسومه واسه طول سرویکس

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
چقدر مادر من ساده اس آخه دختر داییم زنگ زده با حالت تمسخر میگه من دوتا بچه هامم پنج ماه شده بود به خ ...

گوشیتو خاموش کن جواب هیچکی و نده بهترین زمان هرکس دست خداست بارداریم تایم نداره یکی اولش میگه یکی اخرش هرکیم بخواد تیکه بگه میگه حرف مردم باد هواست از الان اینجوری فردا هرکی یه تز میده بدتر اعصابت بهم میریزه کلان سخت نگیر کار خودتو بکن شما 🌹در پناه خدا 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
نه بابا پیش چندتا دکتر رفتم همشون همینو میگم کسی ک هماتوم داره نباید اصلن سونو واژینال بشه 

اشکال نداره کاریه که شده 

بیخیال باش یکم ریلکس 

خوب میشی چیزی نیست نگران نباش 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

دیگه اون دست خودت بوده من اصلا غربالگری نرفتم واسه بچه دوم.به خاطر همین استرس ها ولی میدونم واژینال ...

اخه وقتی میگن ممکنه بچه سندرم داون داشته باشه خدایی نکرده ادم میتونه توجه نکنه و نره؟

اخه وقتی میگن ممکنه بچه سندرم داون داشته باشه خدایی نکرده ادم میتونه توجه نکنه و نره؟

۹۹ درصد به خاطر همین که شما بری سفری یا آمینو ریسک رو بالا میزنن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
دیگ ب هرحال واقعا ادم نمیتونه بی توجه باشه و نره من هرکس دیدم همه رفتن از ترسشون

همین ترس شده منبع درآمد دکترا و سونوگرافی ها

بارداری رو کردن تونل وحشت!!!هر روز یه چیزی.من کل بارداری رد بدون استرس گذروندم.ماه هشت و نه دکتر دید خیلی داره بهم خوش میگذره گیر داد به وزن بچه.اونقدر گفت کمه و اینا که من استرس گرفتم‌ و همه چی رو با استرس میخوردم.با اینکه نزدیک ۳ کیلو دنیا اومد و خیلی زود وزن گرفت الان نزدیک ۳ ماهشه تپل شده

همین ترس شده منبع درآمد دکترا و سونوگرافی ها بارداری رو کردن تونل وحشت!!!هر روز یه چیزی.من کل باردا ...

شما خیلی شجاع بودی ماشالله. باز خداروشکر ک همه چی خوب بوده خدا ب ما هم ارامش و بچه سالم و صالح بده

شما خیلی شجاع بودی ماشالله. باز خداروشکر ک همه چی خوب بوده خدا ب ما هم ارامش و بچه سالم و صالح بده

شجاعت نمیخواد.یه کم فکر میخواد.دقت کن ببین چند سال اخیر چقدر از این سونو های غیر ضروری اضافه کردن.واسه چی؟دلشون به حال ما سوخته؟عمرا

یه مستند هم دیدم از خانوادت هایی که بچه سندروم داشتن .همشون گفتن همه سونو ها رو رفته بودن