2777
2789
عنوان

خیلی ناراحت و عصبانیم از دست مامانم قضیه بارداریمو ب همه گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 86 پست

بنظرم دکتر سونوتو عوض کن نه بخاطر واژینال انجام دادن من بعد ۸ سال ناباروری باردار شدم دوهفته یبار از ۶ هفته تا ۱۲ واژینال سونو دادم خوددکتر ناباروری تو مژبش داشت جفتم تا انومالی که ۱۸ هفتس بالا پایین و اینا نداره شما لک بینی داری احتمالان هماتومه که داروش شیاف مقعدی تا حدودیم استراحته این همه استرس بیشر سمه اروم باش عزیرم 🌹

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا واقعا سونو نشون داد جفتم اومده پایین بعد سونو واژینال

دل مادرتو نشکن😐😐از حسودی یا بدیش که نبوده از خوشحالیش بوده حالا شما هم اینقدر چس نالع نکن لطفا ،استرس بیشتر برات سمه

از ۱۹سالگی عضو نینیسایتم نمیدونم چرا خود به خود تعلیق میشم ؟؟نی نی یار چرا ؟؟
بنظرم دکتر سونوتو عوض کن نه بخاطر واژینال انجام دادن من بعد ۸ سال ناباروری باردار شدم دوهفته یبار از ...

هماتوم داشتم دکتر سونو واژینال کرد می‌دونی هکاتوم دارم و این کارو کرد شب اومدم افتادم خونریزی هکاتوم دفع شد منتها همزمان جفتم اومد پایین

واااای منم هفته ۵ اینا لکه بینی داشتم 

هنوز سونو قلب نرفته بودم 

خواهرم گفت مامان رفته به عمه گفته تو بارداری 

واااای چقدر تاکید کرده بودم نگه به کسی 

گفتم بابا معلوم نیست بمونه یا نه چرا رفتی گفتی

پووووووف به اعصاب خوردی داشتمااااا 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

نه بابا واقعا سونو نشون داد جفتم اومده پایین بعد سونو واژینال

خانمها چرا فکر می کنید ۷ هفته جفت کوچیکه یا وجود نداره؟ من دقیقا ۶ هفته و ۴ روز سقط کردم.  دکتر گفت عکس بگیر نشونم بده که خیالم راحت بشه که جفتت دفع شده چون عفونت میاره. 

جفت من اندازه یک کف دست بزرگ بود.‌...جنین شاید کوچیک باشه ولی جفت بزرگه

بابا اینقد ناراحتم از دستش اینقد خودمو زدم میخواستم با مشت بزنم شکمم العان از ناراحتی دارم میلرزم رف ...

ب اعصابت فشار اومده تحملت کم شده  از ی طرف خونریزی از ی طرف دیگه استراحت مطلق ک اعصاب خورد کنه 

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
هماتوم داشتم دکتر سونو واژینال کرد می‌دونی هکاتوم دارم و این کارو کرد شب اومدم افتادم خونریزی هکاتوم ...

نگران نباش عزیزم منم سر دومی الان باردارم سر اینم هماتوم داشتم و کیست روی تخمدان برا من دفع نشد جفتش جذب شد لک بینیم نداشتم تا ۱۲ هفته که گفت کوچیک شده تازه من خرید و کارای خونه و کارای پسرمم انجام دادم از اول چون نمیشد استراحت کنم فقط شبی یدونه شیاف سپردمم بخدا توام استرس بخودت نده مادرتم ذوق داشته گفته الان نفهمن دوماه دیگه بفهمن حرص خوردن نداره اروم باش 🌹به امید خدا نینیتو بغل بگیری ❤

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

ولی تو هفته پایین جفت نیست که 

چجوری میگی پایینه 

اون لکه بینی علت دیگه ای داره

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

نگران نباش عزیزم منم سر دومی الان باردارم سر اینم هماتوم داشتم و کیست روی تخمدان برا من دفع نشد جفتش ...

چقدر مادر من ساده اس آخه دختر داییم زنگ زده با حالت تمسخر میگه من دوتا بچه هامم پنج ماه شده بود به خانواده شوهرمم نگفته بودم دوماه بچه نیس که

ولی تو هفته پایین جفت نیست که  چجوری میگی پایینه  اون لکه بینی علت دیگه ای داره

نه بابا پیش چندتا دکتر رفتم همشون همینو میگم کسی ک هماتوم داره نباید اصلن سونو واژینال بشه