انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
سلام عزیزم سریعا پزشک متخصص پوست ببرین.اصلا درمان خودسر نکنید مهمه.استرس هم نداشته باشین فقط زودتر ببرین بهتره هر درمانی به موقع ش خوبه
علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫
بعید بنظر میاد ولی... باید بره دکتر.. شاااااااید سالک بشه
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.