سلام .من یک سوال از شما دارم جواب هاتون ممکنه خیلی کمکم کنه.
شما اگه یه ادم خودخواه تو زندگیتون باشه و رفتاراش دیکتاتوری باشه و بگه فقط حرف حرف منه تو خونه و تو فقط باید بگی چشم و حرف اضافی نزنی واعتراض نکنی،چجوری باهاش برخورد میکنین.ایا حاظرید زندگیتون رو با این ادم ادامه بدید یا نه؟
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دستِ مرا بگیر و به پا خیز...دیوانهوار تاکه برقصیم...با این درخت شادِ اقاقی،در روشنای زمزمِ گلهاش،رقصی چنان میانهی میدان... رها ز نقص... تا چشمِ آسمان و زمين و زمانیان نتواند در این میانه باز شناسد رقصنده را ز رقص...
۷ ساله دارم محبت میکنم هیچ چیز عوض نشد که نشد.ما خونوادهامون با هم فرق میکنن تو خونوادشون مرد سالاریه تو خونواده ما این چیزارو قبول نداریم الان هم من دارم خیلب اذیت میشم
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹