بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اب گرمباز کن دمای حموم متعادل باشه بعد تویه تشت اب ولرم بریز بذار توش بازی کنه اب مدام بریز زیر بغل و پشتش وصورتشو بشور چن دقیقه بمونه لرز میگیره دماش پایین میاد
لباسش کم کن. فقط با یه تاپ نازک بخابونش من دیشب تا امروز صب همین مصیبت رو داشتم. شکرخدا الان تب نداره پسرم. پتو نگیر روش. فقط پتو پهلوهاش بگیر شلوارشم دربیار با شو ر ت بخوابه.
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
پسر من که کوچکتر بود اینجور مواقع دکترش میگفت یه شربت ایبوپروفن سرش رو خالی کن و یه قطره کامل استامینوفن بریز توش قاطی کن و بده بچه... ولی اگر بیست دقیقه پاهاشو تا مچ بذاری تو آب ولرم رو به سرد و نمک زیاد و سرکه حتما بعدش تبش میاد پایین.. همزمان تو همون اب پاهاشو ماساژ بده
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
پاشویه فایده نداره اب گرمباز کن دمای حموم متعادل باشه بعد تویه تشت اب ولرم بریز بذار توش بازی کنه ا ...
فقط همین تنشویه و نصف شیاف دیکلوفناک
اوردیش بیرون یه حلقه ای بپوشون شورتم نپوشه تشک پهن کن دراز بکشه پاهاش ازاد باشه تب از زیر بغل وکشاله ران و گردن و پیشانی بخوبی کنترل میشه رو این چن نقطه دستمال بذار