2777
2789
عنوان

ویروس بد آدم نکش

111 بازدید | 7 پست

با درد اون ویروس سیستم ایمنی قوی تر شه که بد نیست

خیلی خوبه کاش اینطوری شه اینطوری توی خونه میتونم بمونم توی خونه راحت تر میتونم درس بخونم میزان بهره وری فکر میکنم خیلی توی خونه بیشتر باشه چون اضطراب دارم و اجتماع گریز هستم واقعا کاش این اتفاق بیفته تعطیل شم بتونم بهتر بخونم و به کارای مورد نظرم برسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماها ترجیح میدین ویروس باشه یا نباشه؟

با بودن ویروس دیگه نیاز نیست بریم خونه خویشاوند یا پاشیم بریم خرید یا مدرسه کار و... از نظرتون بهتر نیست اینا همه ش آنلاین باشه؟

شماها ترجیح میدین ویروس باشه یا نباشه؟ با بودن ویروس دیگه نیاز نیست بریم خونه خویشاوند یا پاشیم بری ...

نه اصلا موافق نیستم. چرا باید همش تو خونه باشم و با کسی رابطه نداشته باشم. ببخشید مگه آدم چقدر میخواد عمر کنه که همش از بقیه دور باشه و تنها باشه