سلام شوهرم میخواد فیلم عروسیمونو میکس کنه.میخوام اهنگای عاشقانه و شاد خارجی روش استفاده کنم. کسی چیزی به ذهنش میرسه؟اسم اهنگ و اسم خوانندش رو لطفا بگین.ممنون
xyl america ghosts remix من عاشق این اهنگ.اصلیشهم قشنگه ولی ریمیکسش تندتره بنظرم جالبتره
از همین الان ورود هرگونه حس منفی ممنووووع [smiley]s/sm_47.gif[/smiley] . من یه ادم خوشبختم که هیچ چیز نمیتونه ناراحتم کنه [smiley]s/sm_60.gif[/smiley].من خیییییلی قوی اممممممم.[smiley]l/l_11.gif[/smiley] بهترین روزها در انتظارمههههه به زودیه زووووووود[smiley]s/sm83.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm83.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm_52.gif[/smiley][smiley]s/sm_60.gif[/smiley][
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از همین الان ورود هرگونه حس منفی ممنووووع [smiley]s/sm_47.gif[/smiley] . من یه ادم خوشبختم که هیچ چیز نمیتونه ناراحتم کنه [smiley]s/sm_60.gif[/smiley].من خیییییلی قوی اممممممم.[smiley]l/l_11.gif[/smiley] بهترین روزها در انتظارمههههه به زودیه زووووووود[smiley]s/sm83.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm83.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm_52.gif[/smiley][smiley]s/sm_60.gif[/smiley][
آهنگ شاد من شکیرا دوست دارم im addicted to you مثلا
به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید: زنهای موفق تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه
از انریکه اگلسیاس میتونی اهنگای رومانتیک و شیک پیدا کنی من تو یه قسمت از فیلم عروسیم هس خیلی قشنگه ولی اسمش یادم نمیاد
دلم گرم خداوندیست که با دستان من گندم برای یا کریم خانه میریزد.......چه بخشنده عاشقی دارم که میخواند مرا با انکه میداند گنهکارم.........دلم گرم است میدانم بدون لطف او تنهای تنهایم......برایت من خدارا ارزو دارم.......