2777
2789
عنوان

اونایی که اهنگ خارجی گوش میدن بیان

1334 بازدید | 10 پست
سلام شوهرم میخواد فیلم عروسیمونو میکس کنه.میخوام اهنگای عاشقانه و شاد خارجی روش استفاده کنم. کسی چیزی به ذهنش میرسه؟اسم اهنگ و اسم خوانندش رو لطفا بگین.ممنون
بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
xyl america ghosts remix من عاشق این اهنگ.اصلیش‌هم قشنگه ولی ریمیکسش تندتره بنظرم جالبتره
از همین الان ورود هرگونه حس منفی ممنووووع [smiley]s/sm_47.gif[/smiley] . من یه ادم خوشبختم که هیچ چیز نمیتونه ناراحتم کنه [smiley]s/sm_60.gif[/smiley].من خیییییلی قوی اممممممم.[smiley]l/l_11.gif[/smiley] بهترین روزها در انتظارمههههه به زودیه زووووووود[smiley]s/sm83.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm83.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm_52.gif[/smiley][smiley]s/sm_60.gif[/smiley][

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Pretty hurt از بیانسه اینم خوبه .ولی ملایمه.واسه صحنه های ارومو رمانتیک خوبه
از همین الان ورود هرگونه حس منفی ممنووووع [smiley]s/sm_47.gif[/smiley] . من یه ادم خوشبختم که هیچ چیز نمیتونه ناراحتم کنه [smiley]s/sm_60.gif[/smiley].من خیییییلی قوی اممممممم.[smiley]l/l_11.gif[/smiley] بهترین روزها در انتظارمههههه به زودیه زووووووود[smiley]s/sm83.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm83.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley][smiley]s/sm_52.gif[/smiley][smiley]s/sm_60.gif[/smiley][
آهنگ شاد من شکیرا دوست دارم im addicted to you مثلا
 به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
دانلود اهنگ خارجی warrior - جستجوی Google
خوشا به حال گیاهان که عاشق نورند و دست منبسط نور روی شانه آنهاست… ﺍﻯ ﺧﺪﺍ ﻣﺮﺍ ﺍﻳﻦ ﻋﺰّﺕ ﺑﺲ ﻛﻪ ﺑﻨﺪﻩ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻢ ﻭ ﺍﻳﻦ ﻓﺨﺮم ﺑﺲ ﻛﻪ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭم ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻰ ﺗﻮ ﺁﻧﭽﻨﺎﻧﻰ ﻛﻪ ﻣﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭم ﭘﺲ ﻣﺮﺍ ﺁﻧﺴﺎﻥ ﻛﻪ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻰ ﺑﮕﺮﺩﺍﻥ ...
از انریکه اگلسیاس میتونی اهنگای رومانتیک و شیک پیدا کنی من تو یه قسمت از فیلم عروسیم هس خیلی قشنگه ولی اسمش یادم نمیاد
دلم گرم خداوندیست که با دستان من گندم برای یا کریم خانه میریزد.......چه بخشنده عاشقی دارم که میخواند مرا با انکه میداند گنهکارم.........دلم گرم است میدانم بدون لطف او تنهای تنهایم......برایت من خدارا ارزو دارم.......