2777
2789
عنوان

دختر یا پسر ؟؟

124 بازدید | 20 پست

میخوام داستان بگم براتون 

یادم توی یکی از روز های هفته و یکی از روز های خوب تابستون که من تازه فهمیدم عاشق یه حرفه ای شدم 

و خواستم برم سراغ اون حرفه وقتی به پدرو مادرم گفتم من پول میخوام بهم پول ندادن و گفتن پول نداریم 

دقیقا دو روز بعدش اجیم زنگ زد و گفت پول میخواد که بره خونه بخره همون موقع همه بسیج شدن تا برن براش پول جور کنن که بره خونه بخره 

حالا اگه شما جای من بودین چیکار میکردین؟؟

به نظر شما دختر خوبه یا پسر ؟

یا دتون نره همه خر حمالیا روی دوش پسره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا برا ما همه خر حمالیا برا دختره اما پسراشون عزیزن که سالی یبارم سر نمیزنن بهشون

وقتی کسی به رحمت خدا خیره وظیفه پسراست که تمام نماز هاش +تمام تلبکاراش رو راضی کنه 

اصلا دعواهم شد میخواستم بزنم توی سر اجیم با دسته جارو اما به بچه توی شکمش رحم کردم نه به خودش اما خدا چشماش بازه میبینه ،همه رو سپردم به خودش به وقتش توی اون دنیا جلوشونا میگیرم

خوشبحال خواهرت من اکثرا دیدم همه چی برای پسراس توقع هم از دختر دارن .

هروقت میاد اینجا کلی تدارک براش میچینن ،شیرینی درست میکنن ،میوه میخرن ،اخرسرهم که خواست بره میده بهش که ببره خونش

هروقت میاد اینجا کلی تدارک براش میچینن ،شیرینی درست میکنن ،میوه میخرن ،اخرسرهم که خواست بره میده بهش ...

حسودی خواهرتو نکن بشین زندگی خودتو درست کن. منم اگه بخوام حسادت داداشام بکنم از زندگی می افتم . حسادت خودتو نابود میکنه 

حسودی خواهرتو نکن بشین زندگی خودتو درست کن. منم اگه بخوام حسادت داداشام بکنم از زندگی می افتم . حساد ...

نه من اصلا آدم حسودی نیستم ،سرم تو زندگیه خودمه ،فقط من اینا میگم اگه قرار باشه برای من نباشه برای توهم نباید باشه ،بحث من فرق گذاشتن وگرنه ممکن حسود نیستم بلاخره یکی هم پیدا میشه بعداز خدا هواما داشته باشه