2777
2789

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله خواهرم و بنده و عزیزانم هرجا دلمون میخواد راحت بتونیم بریم و اصلا افسرده و دل مرده نباشیم و همیشه شادو سرحال باشیم 😭🙏

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

تو رو خدا و امام رضا خیلی دعام کن  انشالله همین امسال خیییییلیییی زود پول جور شه و بتونم. جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ایی و چند تا عمل زیبایی دیگه کنم و از همه خوشگلتر و زیباتر بشم به جبران همه تیکه هایی که بخاطر ظاهرم شنیدم تو رو قران دعام کن پول جور شه و چند تا عمل زیبایی کنم از همه دنیا خوشگلتر و زیباتر بشم😭😭😭😭😭😭😭😭

و تو رو قرآن و خدا و چهارده معصوم دعام کن اونایی که بخاطر ظاهرم و کلا هر کی ولم کرد ول کردن مثل چییییییی پشیمون شن... و هیچ جا زن به زیبایی من یا زیباتر من هرگز نصیبشون نشه انشالله زشت ترین و سیاه ترین و بی ریخت ترین و دماغ گنده و دهن کج و گشادترین زنای عالم نصیبشون و هیچ وقت زن زیبا و شاغل نصیبشون نشه😭🙏و انشالله اون آشغال هایی که ولم کردن معتاد و بیکار و گدا شن همین روزا خیلی زود😭😭😭😭و من روز به روز خوشبخت تر و پولدار تر و موفق تر اینا شم 😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله هیچ وقت من و عزیزانم قاتل و مقتول و زندانی نباشیم و نشیم و نخواهیم شد و هیچ وقت سابقه کیفری پیدا نکنیم و نخواهیم کرد و انشالله همیشه در آبرومندانه و محتاطانه و حواسمون کامل جمع زندگیمون باشه انشالله😭🙏 و هیچ وقت گدا و معتاد و بیکار و بدبخت و محتاج نشیم😭🙏😭

تو رو خدا خیلی دعام کن بواسیرم خوب شه بدون نیاز به  عمل 😭

تو رو خدا دعام کن پا دردم خوب شه و دیگ پاهام درد نکنن اصلا😭تو رو خدا دعام کن عفونت گوش و لثه هام خوب شن کاملا🙏😭

تئا.التماس دعا

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️

میشه برای سلامتی پارسا وبخشش مهدیه 

غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز  هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم

ایدا و ناصر خواهری لطفاااا برای ازدواجمون دعا کن

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

تو رو خدا التماست میکنم دعا کن خدا صلاحمو تو خواستم قرار بده  دعام کن انشالله و خدا رو قسم بده به ناله های دل شکسته زینب کبری و دل شکسته هر کی پیش خدا آبرو داره انشالله امشب بهم برگرده و بیشتر از قبل عاشق و دیوونم شده باشه و انشالله حسابی قدرمو بدونه و انشالله خیییییلیییی پشیمون شده باشه از اینکه رفت و انشالله مطمئن شده باشه هیشکی به خوبی من یا خوب تر من  نیست و اصلا پیدا نمیشه براش از هیچ لحاظ و امشب عشقش دو ،سه برابر بهم بشه و بهم برگرده انشالله همین امشب و انشالله بدون من نتونه اصلا زنذگی کنه اصلا حتی یه لحظه😭🙏

تو رو خدا از خدا بخواه من و عزیزانم هیچ وقت زمین گیر و بدبخت و بیچاره و گدا و معتاد. و بیکار و بی پول و محتاج نشیم 😭🙏