2777
2789

😊هعییی خواهر 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😓برا امضام دعا کنین...الهی ک دل هیشکی نشکنه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

مامان بزرگم بهم گفت که پدرت (پسرشون میشه) بمیره مهم نیست برام!

خاک سرده فراموش میشه..

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

بگو از کی نشنیدی هیچوقت نتونستم مث قبل باهاشون باشم هیچوقت

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

انتظارشو داشتم همچین ادمی بود از اول

من غذای برای دادن به ی توله سگی مثل تورو ندارم پولمو برای تو و مادرت حروم نمیکنم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

یکی از اقوام ‌درجه یک ب شوهرم گفته بود زن اسکل منزوی گرفته قیافش پریشونه از سنش ۱۰سال بالاتر میزنه

حالا اصلا هیچکدوم اینا نیستم. هر کی غریبه منو میبینه بهم میگه کلاس چندمی 😂 تصمیم گرفتم به اون آدم حتی سلام هم ندم و نگاهش نکنم

ای بابا هاشم ، تو دیگه چرا

از سختیای زندگی بی بی سختی⁦☹️⁩😂😂

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

خواهرم بهم گفت با یه مرد رفتی شیراز 

با کلی بدو بیراه 

در صورتی که من جایی نرفته بودم 

بعداً به مامانم گفته بود میخواستم ببینم عکس العملش چیه 

الان سلام علیک داریم ولی دلم دیگه باهاش صاف نمیشه 

من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود........😔