2777
2789
عنوان

مامان و بابام خستم کردن

163 بازدید | 11 پست

مامان و بابام خیلی اذیتم میکنن نمیزارن کم راحت باشم هرروز باهام بحث میکنن هربار از مدرسه میام خونه بابام دعوا راه میندازه میگه جرا موهاتو میدی بیرون چرا شلوارت کوتاهه چرا چادر نپوشیدی با اینکه حجابم نسبت به دخترای دیگه خیلی بهتره همش باید حجاب زوری بگیرم اصلا بهم اعتماد ندارن مامانم همش بهم فوش میده با دوستام رفته بودم بیرون اومدم خونه میگ رفته بودی ودنبال جن.ده بازی.....💔 دیگ خسته شدم از بی احترامشان هرچقدر میخام باهاشون خوب باشم نمی‌ذارن همیم الانم مامانم هی سرزنشم میکنه مگ من چیکار کردم ک باید انقد اذیتم کنن دلم میخاد فرار کنم🥲💔😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی افسردم کردن همش دارم خودزنی میکنم آخه چرا منو با جن.ده های خیابونی مقایسه میکنن؟ من همیشه تو درسام ۲۰ بودم حجابم کامل بوده ولی نمیدونم از من چ انتظاری دارن.اصلا درک نمیکنن من هرروز امتحان و آزمون دارم باید بشینم اونارو بخونم نمیفهمن ک هی میگن تو کار نمیکنی و هیچکی نمیاد تورو بگیره دیگ صبرم تموم شدع

خیلی افسردم کردن همش دارم خودزنی میکنم آخه چرا منو با جن.ده های خیابونی مقایسه میکنن؟ من همیشه تو در ...

این بحث هام یه دوره هست صبر کن تموم میشه میره دیگه بهت گیر نمیدن ،والا من نامزد بودم مامانم نمیزاشت با نامزدم حرف بزنم میگفت مگه توج ...ن د.ه ای من می سوختم ولی میدونی چیه پدر ومادر ادم بد ادم رو نمیخان فقط بعضی هاشون طرز فکرشون غلطه نمیدونن چه طور با بچه شون رفتار کنن که نه بچه ناراحت بشه وآسیب روحی ببینه نه خودشون رو اذیتت کنن  والا مامان بابای توهم میخان ازت محافظت کنن خوبیتو میخان ولی نمیتونن اروم ومنطقی حرف بزنن 

صبوری