2777
2789
عنوان

اگه بر میگشتین عقب....

129 بازدید | 17 پست

چیکار میکردین یا نمیکردین 

من بدون فکر کردن رشته ای رو نمیرفتم که بعدا افسرده شم و پشیمون و نگران آینده ش شم 

دوم اصلااا با بعضیا دوستی نمیکردم 

سوم سر سنگین میبودم انقدر باهمه خوب خودمونی بودم شدم دخترهه بیخیال تو نگاهشون و دیونه بدور از اینکه من همه مشکلاتمو می ریزم تو خودم به رو خودم نمیارم مثل خودشون همه ناله کنم اخم کنم مثلا که چی چی رو میخوای ثابت کنی 

هیچ وقت هیچ وقت رژیم نمیگرفتم یا میگیرفتم مراعات میکردم که دوباره چاق نشم 

شما بگین 

بهتر درس میخوندم وقتم بخاطر هر ادم بی ارزشی تلف نمیکردم

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پشت کنکور نمیموندم

برای یه آزمونی که گذشت بیشتر میخوندم 

اهدافم و نمیگفتم به یکی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اگه شرایط مث سابق بود هیچ کاری نمیتونستم بکنم

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉

از نوجوونی برای حقم با خانواده میجنگیدم که تو سن بیشتر براشون عجیب نباشه.

تا سال کنکور گوشی دستم نمیگرفتم.

کلاس زبان و موسیقیمو ول نمیکردم به بهونه درس .

دوستای بیشتری پیدا میکردم.

کتابای بیشتری میخوندم

وای حرف منو زدی انقدر هدفامو جار زدم نشد

این بیت حضرت مولانا آویزه گوشت باشه

چون که اسرارت نهان در دل شود

آن مرادت زودتر حاصل شود

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

هعی که اویزون نمیشهههه هعی

من تغییر کردم

پیش افراد خاصی که میدونم اصلا چیزی نمیگم

من تغییر کردم پیش افراد خاصی که میدونم اصلا چیزی نمیگم

یکی که میگه چون ما وقتی چیزی رو تغیرف میکنیم مغزمون فکر میکنه انجام شده و رهاش میکنه 

دوم بعضیا چون حسادت چشم شوری دارن هرچی بهش فکر کنن و تو دلشون حسادتت باشه نمیشه تو قرآن هم امده چشم 

یکی که میگه چون ما وقتی چیزی رو تغیرف میکنیم مغزمون فکر میکنه انجام شده و رهاش میکنه  دوم بعضی ...

متاسفانه بعضیا موج خیلی منفی دارن

و ناخواسته روی کار ما هم اثر داره