سلام خانوما میشه کمکم کنید خیلی حالم گرفته اس
اول اینکه یه سوال دارم واقعا خرید سیسمونی به عهده کیه؟
الان تو این گرونی نمیشه به زور گفت حتما باید اینو بخری اونو بخری من متاسفانه زود باردار شدم سع ماه بعد عروسیم بابام خداوکیلی بهترین جهیزیه رو بهم داد همه وسایل هارو ما خریدم فقط سه قلم اینا خریدن
الان وقت خرید سیسمونی شده بابام یکم دستش خالیه الان ولی تا همین جا هم بخدا یه عالمه وسیله گرفتیم همه چیشو تکمیل خریدم دیدم دیگه بابام پول نداره اسباب بازی زیاد نخریدم دلم نیومد در حد چند تیکه که فقط داخل ویترین پر بشه خودش چقد گفت هرچی دوس داری بردار اشکالی نداره ولی خودم نگرفتم گفتم دو تیکه پلاستیک یه عالمه قیمتشه برای چی بگیرم اضافی اونم که بچه الان نمیخواد استفاده کنه در حد میگم که فقط کمد پر بشه خریدم
امروز با شوهرم رفته بودیم بیرون یه عروسک دیدم خیلی خوشم اومد رفتیم اونو خریدیم تو راه اومدنی نمیدونم کی دیده رفته به ننش گفته اونم چه اشوبی به پا کرده که اره سیسمونی رو شما خودتون دارین میگیرین الکی میگین اونا خریدن یعنی شما یه عروسک نمیتونستین بخرین
انقد اعصابم خورد شد که نگو خدا شاهده خودش از بین اون همه وسیلع که خریدم همین یدونه رو امروز این گرف
حالا هفته بعد میخوان سیسمونی رو بیارن یه وقت پیش فامیلا یه چیزی بگه من چی جوابشو بدم ؟ وقتی بابام خریده همشو چرا باید بگم این گرفتع
بعدم واقعا این همه وسایلی که خریده برام وظیفه اش نبود واقعا لطف کرده خریدع
یعنی شوهرم به عنوان پدر بچه حق ندارع واقعا چیزی برا بچه خودش بخره چند بار گفتم بریم یکی دو قلمم تو بخر چی میشه مگه میگه چرا من بخرم مگع وظیفه منه
خیلی دلم شکسته واقعا خدا جوابشونو بده 🥲💔