2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی به عهده کیه ؟

3716 بازدید | 123 پست

سلام خانوما میشه کمکم کنید خیلی حالم گرفته اس 

اول اینکه یه سوال دارم واقعا خرید سیسمونی به عهده کیه؟

الان تو این گرونی نمیشه به زور گفت حتما باید اینو بخری اونو بخری من متاسفانه زود باردار شدم سع ماه بعد عروسیم بابام خداوکیلی بهترین جهیزیه رو بهم داد همه وسایل هارو ما خریدم فقط سه قلم اینا خریدن 

الان وقت خرید سیسمونی شده بابام یکم دستش خالیه الان ولی تا همین جا هم بخدا یه عالمه وسیله گرفتیم همه چیشو تکمیل خریدم دیدم دیگه بابام پول نداره اسباب بازی زیاد نخریدم دلم نیومد در حد چند تیکه که فقط داخل ویترین پر بشه خودش چقد گفت هرچی دوس داری بردار اشکالی نداره ولی خودم نگرفتم گفتم دو تیکه پلاستیک یه عالمه قیمتشه برای چی بگیرم اضافی اونم که بچه الان نمیخواد استفاده کنه در حد میگم که فقط کمد پر بشه خریدم

امروز با شوهرم رفته بودیم بیرون یه عروسک دیدم خیلی خوشم اومد رفتیم اونو خریدیم تو راه اومدنی نمیدونم کی دیده رفته به ننش گفته اونم چه اشوبی به پا کرده که اره سیسمونی رو شما خودتون دارین میگیرین الکی میگین اونا خریدن یعنی شما یه عروسک نمیتونستین بخرین 

انقد اعصابم خورد شد که نگو خدا شاهده خودش از بین اون همه وسیلع که خریدم همین یدونه رو امروز این گرف 

حالا هفته بعد میخوان سیسمونی رو بیارن یه وقت پیش فامیلا یه چیزی بگه من چی جوابشو بدم ؟ وقتی بابام خریده همشو چرا باید بگم این گرفتع

بعدم واقعا این همه وسایلی که خریده برام وظیفه اش نبود واقعا لطف کرده خریدع 

یعنی شوهرم به عنوان پدر بچه حق ندارع واقعا چیزی برا بچه خودش بخره چند بار گفتم بریم یکی دو قلمم تو بخر چی میشه مگه میگه چرا من بخرم مگع وظیفه منه 

خیلی دلم شکسته واقعا خدا جوابشونو بده 🥲💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اجازه دادین که مادرشوهرت زر بزنه بهتون؟؟ بشورش زنیکه پیر خرفت رو ..به اون چه ربطی داره ؟ وظیفه شوهرته برا بچش کل وسایل رو بخره نه پدرت ..ببخشیدا یکی دیگه عشق و حالشو میکنه و بچه دار میشه پدر بدبخت باید جور وسیله هاشو بکشه!!!!

چقدر شوهرت پرو و حال به هم زنه مادرش هم از اون بدتر . حالا ما برا خواهرم هر کار می‌کردیم شوهرش می‌گفت نه خودم می‌خوام بخرم 

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       

ببین بعدا بچه بزرگ میشه، خودش اسباب بازی رو انتخاب میکنه، کلی ذوق میکنه.

کار خوبی کردی کم خریدی.

کلا بچه مال باباشه، خرجشم پای باباشه دیگه، شق القمر نکرده یه عروسک خریده.

به مادرشوهرتم لازم نیست جواب بدی، فقط حرص نخور

وای چطور دلشون میاد به یه زن باردار اینطور بگن اینطور دلشو بشکونن  خب بگو یعنی پدر بچم حق ندار ...

انقد گریه کردم که دیگه واقعا چشام باز نمیشه 

حالم ازش بهم میخوره از اولم تو زندگی ما خیلی دخالت کرده نمیدونم خدا چرا جواب اینجور ادمارو نمیده 

اون همه وسیلع رو نمیبینن که ما خریدیم الان این یدونه عروسک رو میبینن میگن شما چی گرفتین

هفته بعد سیسمونی میاد عکسشو میذارم ببینید دیگه یه عالمه وسیله گرفتم فقط اسباب بازی کم خریدم

والا م مامانم داره ولی پس انداز باید داشته باشن

خدای نکرده مریصی نه ولی  برای سفر و غیره

الان خرج باغ و بنایی دارن و برق خورشیدی گرفتن

منظور هرچی کار کردن الان وقت خرجشون هست

خصوصا بابام عمری کارکرد

و به هرچی رسیده با زحمت خودشه

وگرنه خداروشکر دارن

دیگه میخوام گیرنده نباشم

اینقدر تا به این سن بهم لطف کردن و ساپورت کردن

بابای بچه بعدا که باید بگیره حالا قبل بدینا اومدنش بگیره

چی میشه 

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

شوهرت انقدر نفهمه چرابراش بچه اوردی

اینجور ادما اصلانباید بچه دارشن،سیسمونی ای که بابات خریده بگو بفروشه برات طلابخره بزاره خونه،شوهرت خودش بره واسه بچش سیسمونی بخره