2777
2789

بچه ها خیلی یهویی فهمیدیم همسرم یه کیست تو مغزش داره که جای خیلی خطرناکیه😭😭😭😭😭

باید هرچه سریعتر عمل بشه،یه عمل سخت و خطرناک 😭😭😭😭😭😭

هر کسی پیش خدا یه جایگاهی داره،شاید دعای یکی از شما بالا بره😭😭😭

ازتون خواهش میکنم دعاش کنین ،دعا کنین خدا به جوونیش رحم کنه ،خدا به دوتا بچه هامون رحم کنه😭😭😭😭😭😭

عملش به خیر بگذره و شفا بگیره

🙏🙏🙏🙏🙏

امضای خدا پای تمام آرزوهات 😍 😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله آقا امام زمان شفاش بده 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم 🌺❤️ خدا بحق مولا علی دلتو شاد کنه 🥰

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)

عملشون کی هست ؟ 

واسشون سوره یس هدیه میکنم ب ماه بنی هاشم خضرت ابوالفضل العباس ع 🤲🏻💚💞

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

۱۰۰ تا سوره توحید هدیه میکنم به امام زمان .انشالله شفاش بده خوب بشه 

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..