2777
2789
عنوان

کسی یائسه شده یا میدونه؟

7591 بازدید | 21 پست

۴۳ سالمه پریودهام ۲۱ روزه بود و مدتش ۳ روز

الان شده ۲۵ روزه و ۲ روز تقریبا ۴ ماهه اینجوری شدم

اما الان ۳ روزه گر گرفتگی شدید دارم 

گر میگیرم سردم میشه کلا تنم داغ میشه

خواستم برم پیش متخصص ولی امروز نبود 

تا فردا هم کلی فکر و خیال میکنم

یعنی دارم یائسه میشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نمیشی ولی اتگاری روندش شروع شده

مامانم همینجوری بود

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

احتمالا داری وارد فاز یائسگی میشی

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بعد از ۴۰ سالگی هورمون های زنانه دچار اختلال میشن و خانم ها نارسایی تخمدان دارن یعنی مثل قبل نیستن دیگه

بعضیا دیر به دیر پریود میشن بعضیا همش خونریزی و لکه بینی دارن 

شما هم الان تعادل هورمونیت به هم ریخته واسه همون گرگرفتگی داری

تشخیص یائسه شدن هم با آزمایش هورمونیه 

آزمایش ذخائر تخمدان بده معلوم میشه که وارد یائسگی شدی یا نه  اولش نامرتب میشه بعد گرگرفتگی و علائم دیگه بروز میکنه و این روند ممکنه چندسال طول بکشه 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
ذخائر تخمدانم کم بود سال ۹۹ تقریبا ۴۸ صدم بود

خوب احتمال این که تا چندماه دیگه یائسه بشی هست ولی هروقت یک سال کامل پریود نشدی دیگه یائسه شدی

خوب احتمال این که تا چندماه دیگه یائسه بشی هست ولی هروقت یک سال کامل پریود نشدی دیگه یائسه شدی

چه زندگی مضحکی بدون بچه و یائسگی توی ۴۳ سالگی 

اومدیم تو این دنیا بدون نتیجه بعدش تموم بشیم و بریم

اگر بچه داشتم مهم نبود کی یایسه میشم

ای وی اف هم نتیجه نداد

چند تا جنین دیگه هم دارم که دیگه نرفتم سروقتش برای انتقال

خودم سال ۹۸ آزمایش دادم ذخایر تخمدان کم بود، تقریبا یک سال و خرده ای هست دیگه پریود نمیشم ولی قبلش هم خیلی اذیت شدم گاهی کم بود گاهی شدید گاهی سه چهار ماهی نمی‌شدم  ولی همه یه جور نیستند

چه زندگی مضحکی بدون بچه و یائسگی توی ۴۳ سالگی  اومدیم تو این دنیا بدون نتیجه بعدش تموم بشیم و ...

حالا شما برو برا انتقال ناامید نباش،همیشه بعد از تاریکی شدید نور هست ان شاءالله