2777
2789
عنوان

خیلی حسودی میکنم

373 بازدید | 23 پست

به اونایی که پولدارن مخصوصا  اونایی که بدون زحمت و از شانس خوبشون پولدار شدن حسودی میکنم 

خونه های چند صد متری لوکس .سفرهای رویایی . تفریحات لاکچری . ای کاش هر کسی حداقل یک هفته میشد این چیزا رو تجربه کنه یا اصلا حس حسادت تو وجودم نبود

نمیگم ندار هستم خداروشکر لطف خدا زیاده . منظورمو بگیرید دیگه . 

میفهممت 

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اقوام ما هست پدر پسره بسیاااااار پولداره... پسره تو عمرش هیچ وقت کار نکرده هیچ وقت...پدرش براش خونه ساخت مثل کاخ...یه‌ماشین خیلی گرون قیمت زیر پای خودشه یکی هم همسرش... بعدشم که حوصله اش از بیکاری سر رفت باباش براش یه رستوران خیلی شیک خریده بعضی وقتا میره اونجا وقت میگذرونه... به هیچکس بیشتر از این بنده خدا حسودیم نمیشه چون هیچ وقت سختی نکشیده... همسر بیچاره منم صب تا شب داره کار میکنه ولی هیچی به هیچی...البته که ان شالله خدا بیشتر بهشون بده...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

در عوض من نه پولدارم نه قیافه خوشگل دارم نه هیچی ولی آنقدر آدم حسود دارم ک از این حجم حسادت خودم متعجبم  

نظری ب کار من کن ک ز دست رفت کارم،،،،،، به کسم مکن حواله ک بجز تو کس ندارم❤️🫂❤️

منم امروز به معنای واقعی حسودیم شد اونم به ارایشگر معروف شهرمون رفته یه اپارتمان فوق العاده لوکس تو بالاشهر خریده بود استوری کرده بود 

بعد من انلاین شاپ دارم باید صفره حضرت رقیه پهن کنم تا ۲۰تومن گیرم بیاد

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴