از دیشب ک این اتفاق اقتاد هممون داریم دیوونه میشیم اصلا مردم شهرمون همه حیرون موندن میخوام از اولش بگم براتون تقریبا ده یازده سال پبش یکی از همشهریامون زنشو تو خواب باضربه چاقو کشته بود زنش همش ۱۷ سال داشت در حالی ک بچه شیر خوارش هم کنار دستش بوده میگن تا صبح ک بقیه باخبر میشن بچه تو دریای خون مامانش غرق بوده🥲
نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه میکنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
بچه ها من نمیخوام اون ادم یعنی همسرشو قضاوت کنین ..حالا اون لحظه ای ک دختر بیچاره کشته میشه و جون داده رو ادم بهش فک کنه میدونه چقد سخت دردناک بوده...حالا گذشت و همین پریشب آقاهه همراه با پسر ده سالش تو تصادف کشته شدن ..میگن سر و دست آقا از تنش جدا شده
بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!