2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین میخوام سه ماجرای واقعی وترسناک رو براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 59 پست

پسر کوچکش هم از بس تصادف شدید بوده مردم ندیدن اول جنازشو اقارو میبرن بعد میدونن ک بچه ش همراش بوده میان پیداش میکنن..حالا این چیزا یه کنار ..ماجرای اصلی اینجا بوده ک همهدیوونه شدن..اونایی ک سر صحنه حاضر بودن یکیشون از بلاگرای معروف شهرمونه فیلم گرفته از تصادف 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من نمیخوام اون ادم یعنی همسرشو قضاوت کنین ..حالا اون لحظه ای ک دختر بیچاره کشته میشه و جون دا ...

وای بسم الله 😳😳😳😳😳

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

پسر کوچکش هم از بس تصادف شدید بوده مردم ندیدن اول جنازشو اقارو میبرن بعد میدونن ک بچه ش همراش بوده م ...

چرا دیوونه بشن 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
بعد اون آقا چون از فامیلای نزدیکشون بوده یعنی دختر بیچاره بابا نداشته و شوهرش خواهر زاده شوهر مادرش ...

رضایت هم بدن ده سال خود دولت واسش زندانی می‌بره..مملکت دیگه آنقدر داغون و بی درو پیکر نیست

چوب خدا صدانداره😔

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
پسر کوچکش هم از بس تصادف شدید بوده مردم ندیدن اول جنازشو اقارو میبرن بعد میدونن ک بچه ش همراش بوده م ...

کی هس بگو بریم ببینیم تو پیجش یا بفرسته برامون

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

همچین میپرسید چرا کشتش انگار یه مسیله خیلی عادی بوده و دلیلی حتما داشته و تمام

واااااا خب سواله واسمون  

بعد ما چه میدونیم دلیلش چی بوده که میگی حتما یه دلیلی داشته

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

رضایت هم بدن ده سال خود دولت واسش زندانی می‌بره..مملکت دیگه آنقدر داغون و بی درو پیکر نیست

همسر اون دختر ا هوازی  همش سه سال ونیم بهش زندانی دادن

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......

به گفته این آقا اونجا فیلمو گرفتم بذارم تو اینستا تصادف شده اومدم خونه دیدم تو کلی صدای خنده وشادی یه زن میاد یه جایی هم اسم این اقا  ک تصادف کرده هم شنیده میشه ..وااای یچه ها یعنی از وقتی کلیپو دیدیم خانوادگی خل شدیم ..نمیدونیم بعضیا میگن دروغه ولی این ادم قسم خورده جون بچه هاش ک ادیت نزدم نمیدونم... بچه ها نظرتون چیه یعنی واقعا#همیچن چیزی هس میشه روح بیاد اعتقاد دارین

خب؟؟

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨