2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین میخوام سه ماجرای واقعی وترسناک رو براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 59 پست

حدود چندماه پیشم تو شهر کا یه اقا توهم میزنه میاد زن و دخترش میکشه یه دختر دیگش فرار میکنه

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به گفته این آقا اونجا فیلمو گرفتم بذارم تو اینستا تصادف شده اومدم خونه دیدم تو کلی صدای خنده وشادی ی ...

دیگه واقعا رمان بنویس قدرت تخیلت بیسته😂😂😂

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

به گفته این آقا اونجا فیلمو گرفتم بذارم تو اینستا تصادف شده اومدم خونه دیدم تو کلی صدای خنده وشادی ی ...

امکان داده واقعییت باشه چون منم چندبار کلیپ دیدم سر تصادفی که فوتی داشته روح توسط دوربینا دیده شده

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭

یعنی برا مردن پسرشم خوشحال بوده و شادی میکرده روحش؟ 

دیگه واضحا سرِ کین داری ای چرخ

واااااا خب سواله واسمون   بعد ما چه میدونیم دلیلش چی بوده که میگی حتما یه دلیلی داشته

من گفتم اینکه بپرسیم دلیلش چی بوده اشتباهه ، آخه یه سری کارا مثل این آخر رذالت و بی شرفی هست که با هیچ توجیهی نمیشه براش دلیل آورد ، منظورم این بودم این جنایتا رو با پرسیدن اینکه الکی که نکشته یا حتما دلیلی داشته و بی دلیل نبوده کوچیک و عادی نکنیم

جدا؟؟خوب چرا خندیده بچه ش هم همراه بوده

نمیدونم والله منم گفتم که تو کلیپادیدم

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭

کیلیپ ُ چطوری باید دید؟

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم