2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین کمک

355 بازدید | 33 پست

پسر من یکماهو نیمشه با صورت و لب کج و یه پاش که روبه بیرونه بدنیا اومد و اینارو هیچ سونویی هم نشون نداد، برای پاش سه تا متخصص اطفال و یه ارتوپد بردم همشون گفتن که باید ماساژ بدم از همون اولم اینکارو انجام دادم ولی هیچ تغییری نکرده کسی این مشکلو داشته ایا با ماساژ درمان میشه؟  کسی صورت بچش این مشکلو داشته به من گفتن ببرم دکتر مغز و اعصاب ایا درمانی داره؟؟؟

من نمیتونم راهنماییت کنم ولی ببرش پابوس امام رضا حتماشفاش میده.برادره من بچگیش یه طرفه سرش گود رفته بود مامانم نذر امام رضاکرد شفاش داد.ازخدامیخوام بچه توام شفابده

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیتونم راهنماییت کنم ولی ببرش پابوس امام رضا حتماشفاش میده.برادره من بچگیش یه طرفه سرش گود رفته ...

برادر من آتیسم هست هر دعانویس و پیش هر پیغمبری ک بردیم هیچی نشد اگر قرار بود آرامگاه فلان امام شفا بده این همه بیمارستان بوجود نمیاد پس پیشنهادات برا خودت 

نه عزیزم ربطی به ذهن فکرنکنم داشته باشه چون یه دختر پنج ساله هم دارم که اونم سرش کج هست ولی کمتر از پسرم ، نوزاد که بود فکر میکردیم تورتیکولی داره ولی عکس گرفتیم و مشکلی نبود الانم همونطوره اما الان فقط چونش به سمت دیگه متمایله تا شش ماهگیش سرشو حتی به سمت دیگه نمیچرخوند

برادر من آتیسم هست هر دعانویس و پیش هر پیغمبری ک بردیم هیچی نشد اگر قرار بود آرامگاه فلان امام شفا ب ...

همه ی بیمارستانها هم که نمیتونن معالجه کنن،،پس شفا فقط در ید قدرت خداست که می‌تونه توسط امام یا توسط پزشک که بنده ی خداست باشه

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
برادر من آتیسم هست هر دعانویس و پیش هر پیغمبری ک بردیم هیچی نشد اگر قرار بود آرامگاه فلان امام شفا ب ...

توسل به ائمه وپیامبر همیشه کمک‌رسان اهل دین بوده پس اگراینجوره حضرت عیسی کور بینا میکرده دروغ بوده و....شما که اعتقادی به دین اسلام نداری دین خودتو برای خودت نگهدار...به نظره منم کارنداشته باش.

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...
نه عزیزم ربطی به ذهن فکرنکنم داشته باشه چون یه دختر پنج ساله هم دارم که اونم سرش کج هست ولی کمتر از ...

احتمالا با عمل زیبایی وقتی ب سن قانونی رسید این نقص برطرف میشه ولی باز مراقب باش من برادرم وقتی مادرم حامله بود سرش ضربه خورد و یه عمر بدبختی کشیدیم

توسل به ائمه وپیامبر همیشه کمک‌رسان اهل دین بوده پس اگراینجوره حضرت عیسی کور بینا میکرده دروغ بوده و ...

خب پس من هم توسل میکنم ب ائمه اطهار و هیچ کاری نمیکنم و دعا میکنم ک گنج پیدا کنم یا نمره درسامو بیست بگیرم بدون هیچ تلاشی تو زندگی عادی فقط تلاش و خود پیغمبران هم گفتن از من حرکت از خدا برکت یعنی بجای اینکه امسال شما بیاین بگن توسل ب فلان امام یه مقداری پول بره تو جیب چند تا دعانویس و بگن فلان دعا رو کنیم  بهتره کار عملی در کنارش نماز خواندن و اعتقاد داشتن اشکال ندارد ولی نباید خرافه پرستی کنید این همه آدم ظالم چرا با توسل ب فلان پیغمبر از بین نمیرن خود پیامبران جنگیدن و دین رو گسترش دادن نگاه عمل کردن و عکس العمل دیدن فقط حرف زدن کافی نیست قابل توجه امسال توخالی شما ک فقط لب و دهن و شعارید  

همه ی بیمارستانها هم که نمیتونن معالجه کنن،،پس شفا فقط در ید قدرت خداست که می‌تونه توسط امام یا توسط ...

نماز خواندن ب و دعا کردن ب تنهایی کافی نیست  لحظه ای تفکر بهتر از 70 سال عبادت کردنه من نمیگم دعا کردن بده من از همه شما مسلمان ترم و دین دار واقعیت میگم در کنارش باید عمل باشه کسی ک ب خدا و پیامبر باور داشته باشه نمیره سراغ دعا نویس و فلان شهر و محضر فلان امام اگر نیست پاکی داشته باشه و خدا بخواد و همراه عمل باشه بر طرف میشه و نیاز ب کوه جابجا کردن نیست