پسر من یکماهو نیمشه با صورت و لب کج و یه پاش که روبه بیرونه بدنیا اومد و اینارو هیچ سونویی هم نشون نداد، برای پاش سه تا متخصص اطفال و یه ارتوپد بردم همشون گفتن که باید ماساژ بدم از همون اولم اینکارو انجام دادم ولی هیچ تغییری نکرده کسی این مشکلو داشته ایا با ماساژ درمان میشه؟ کسی صورت بچش این مشکلو داشته به من گفتن ببرم دکتر مغز و اعصاب ایا درمانی داره؟؟؟
خب پس من هم توسل میکنم ب ائمه اطهار و هیچ کاری نمیکنم و دعا میکنم ک گنج پیدا کنم یا نمره درسامو بیست ...
من توهین کردم به توی بی شخصیت؟اولا نظرمو واسه استارتر فرستادم واسش ازخداشفای عاجل خواستم دوما واسه توام شفای عقلی عاجل میخوام که سریع نپری به این واون مشکل اعصاب داری سوما مسئله شفا ومتوسل شدن به ائمه بحثش با خوردن خوابیدن فرق داره پس واسه چی نماز میخونیم؟خداروکه نمیبینیم پس نباید نمازبخونیم هان؟روزه چی؟اونم لابد غلطه تاخرخره باید بخوریم وماه رمضون و حکم خدا دروغ محضه اصلا مردم دسته دسته اربعین میرن کربلا تا شفابگیرن یاعزاداری کنن همه دیوونه هستن چون امام حسین مرده وروحش دیگه اینارو نمیبینه.ازینابگذریم موضوع شفادادن وشفاعت ائمه فقط واسع این دنیانیست واسه اون دنیاهم هست.پس اگه سختیای زندگی باعث شده دین اسلام رومنکربشی به من ربطی نداره شایدم دینت شیعه نیست که باز عذرت موجه واسه این طرزتفکر ولی حق توهین نداری.
گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول ازاستارتر معذرت میخوام که بابحث کردن یه نفر دیگه موضوع به جای دیگه کشیده شد.دوم جایگاه امامان اینقدر پیش خداعزیزه که اگر شفاعت بنده ای رو باتوجه به یکسری شرایط پیش خدابکنن خدا حتما شفاش میده ومریضیش رو درمان میکنه.خیلیا هم دعامیکنن وشفانمیگیرن که حکمتش دسته خداس
گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...
من توهین کردم به توی بی شخصیت؟اولا نظرمو واسه استارتر فرستادم واسش ازخداشفای عاجل خواستم دوما واسه ت ...
شما وقتی حرف میزنی وقتی یکی نظر دیگری میده میشه منافق کافر و هزار چیز دیگه شما تنها فقط راه شفا رو توسل ب فلان حضرت میدونی منکر نشو ک بالا نظرات هست و جرئت توهین ب دیگران رو داری ب خودت اجازه میدی اینطور اعتقادات یک فرد رو ب سخره بگیری هر کسی یک عقیده ای داره دلیل نمیشه شما من رو مسلمان غیر شیعه یا منحرف از دین خطاب کنی شما افراطی هستی و نمیشه درستش کرد من توهینی نکردم فقط گوشه ای از حرف ها و وصایای پیغمبران رو گفتم بدونی عمل کردن با حرف زدن فرق میکنه شما عمل کردن رو معادل غذا خوردن میدونید ک خیلی انسان کوته فکری هستید قطعا هر انسانی نیاز داره ک از لحاظ معنوی یک درگاه عبادت داشته باشه و این اطمینان بهش دست میده ک کاملا تحت کنترل هست و باید کار درست رو انجام بده ولی شما از این درگاه سو استفاده میکنید ب نفع خودتون ک فقط بخورید و بخوابید و اصول دین و آیین هم نمیدونید پس بهتره همچین نظراتی ندید ک حرفی نشوید چون جز توهین چیزی بلد نیستید
بله عزیزم نیاز به دعا نویس نیست اما نیاز به امام صد در صد هست چون امامان ما هم دارای تفکر هستن هم عا ...
دل پاکی داشته باشی و نماز بخونی ولی این غذای روح است و روحتو تغذیه میکنه برای عمل و اراده و با اون اراده مشکلاتمون رو حل میکنیم چون حرف امام ها این هست عمل و کار خوب در کنارش دیندار بودن فقط دعا کردن ک شفا از آسمون بباره یا پول بیاره ن باید در کنارش کار و تلاش هم باشه
دل پاکی داشته باشی و نماز بخونی ولی این غذای روح است و روحتو تغذیه میکنه برای عمل و اراده و با اون ...
خب من و کاربر عزیز به نوبه ی خودمون عمل داریم شما طوری حرف میزنی انگار مجرم هستیم از کجا میدونید عمل نداریم دخترم یازدهم تجربی و معدل 19/5 پسرم یازده ساله و نابغه است میتونم کارشون رو برات بفرستم تا حالا از کسی سودجویی نکردم بچه هام رو مودب و حلال خور بار میارم خب اگر جایی کامنت هم بزارم با افتخار از امامم صحبت میکنم چون الگوی من امامان معصوم هستن
قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
دل پاکی داشته باشی و نماز بخونی ولی این غذای روح است و روحتو تغذیه میکنه برای عمل و اراده و با اون ...
همینو میگم اون خانم مذهبی بهم گیر میده و عمل کردن رو معادل غذا خوردن میدونه و انتقاد و توهین میکنه ب امید روزی ک این جهل و نادانی از میان بره و این همه از دین ب نفع خودشون برای خوردن استفاده نکنن
من سابقه نداره هیچوقت حرفی بزنم ازش برگردم شفا به فلان امام که تو میگی من واسش یه خاطره گفتم و امامی که تو کشور ماغریب هست روبهش معرفی کردم بخاطره همون خاطره خوب که البته همه امامان قدرت شفاازطرف خدادارن.شمایی که توهین میکنی ومیگی توخالی هستی جوابش نمیتونم واست دست بزنم👏شما مسائل عقلی و عرفانی رو نمیتونی جداازهم تفکیک کنی وفقط چیزاییکه میبینی رو قبول داری پس معجزات پیامبران دروغ بوده؟وحی قرآن به بنده بیسواد دروغ بوده؟من ازاول هم به استارترگفتم نمیتونم راهنماییت کنم ولی دعات میکنم چون اسم دکترمعتبر نمیشناختم که بهش معرفی کنم وازخداوامام رضاشفاخواستم.چون هم عقل دارم هم ایمان.توکلا حرفه منوپیچوندی که توداری میگی استارتر بشینه توخونه دست بزاره رودست که شفابگیره.شایدحکمت خدانبود شفابده.درمان جدا شفاجدا.من به شفا ایمان قلبی دارم.
خب من و کاربر عزیز به نوبه ی خودمون عمل داریم شما طوری حرف میزنی انگار مجرم هستیم از کجا میدونید عمل ...
انگار جدیدا جرم حساب میشه اسم دعا واسه دوستان وشفاخواستن ازخدابیاریم.
خب من و کاربر عزیز به نوبه ی خودمون عمل داریم شما طوری حرف میزنی انگار مجرم هستیم از کجا میدونید عمل ...
مشکل از اونجا پیش میاد ک فقط تنها راه علاج رو اماما میدونی در حالی ک در قرآن کریم بار ها اشاره شده امامان فقط پیام رسان و وسیله ای برای آگاه سازی بودن و معجزه هوایی که میکردن هم از خودشون نبوده و خواست خدا بوده و خداوند بوده ک اونا رو مورد عنایت و توجه قرار داده ما باید از امام پرستی ب خدا پرستی برسیم پیامبر اسلام محمد قبر ندارن چون گفتن بنده من رو پرستش نکنه ب جای خدا
یکی تاپیک منو نشونم بده که گفتم دکتر نرو فقط ازخداشفابخواه؟؟؟؟عجبا دیگه حق نداریم کاسه یه بنده دیگه ازخدا شفابخوایم.دوستان دیگه تاپیک صلوات واسه مریضاتون نزنین.پاشین برین دکتر بقیه میگن دعانکنین
صد در صد عزیزم من دستان خدا و نگاه ائمه رو همیشه تو زندگیم دیدم برا همین عشقی که به امامان دارم با ه ...
منم چون معجزاتشونو دیدم واسه استارتر ازخداشفاخواستم که صدالبته اگه دکترخوبم میشناختم بهش معرفی میکردم چون پزکاهم وسیله هستن .خداخودش دعافرستاده واسه شفای مریض
یامن اسمه ادعا وذکره شفا
خداحافظ شماوخانوادتون باشه