2777
2789

یا کسی رو میشناسید ک طی الارض داشته باشه؟

برای کسانی ک نمیدونن طی الارض چیه:طی الارض دراصطلاح به معنی پیمودن مسافتهای بسیار زیاد در مدت بسیار کم است و این نوعی از کرامات بشمار میرود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره دایی مامانم اینجوری بود......

انقدرتندراه میرفت که میتونست دوردنیادرهشتادروزو پیاده طی کنه🤣🤣🤣

به زودی دراین مکان امضای زیبایی درج خواهد شد!.......البته اگه دوباره اینجاروپیداکنم😂😂😅قلب منیBولی خیلی بیشوری اه خری مغزنداری هرچی میگم ایه یاسین توگوش خرخوندنه....

کار ادم های عادی نیست. اونایی هم که اینکاره هستند هرگز به کسی نمیگن. مرحوم حسن زاده آملی از افراد خاص روزگار ما بودکه میگن چشم برزخی داشتند

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

طی الارض فقط زمانی بدست میاد که ب مراحل بالای عرفان برسی و اون ادم انقدر سرش به چله گذرانی و دعا و راز و نیاز در خانقاه مشغوله که سمت همچین جاهایی نمیا ...چون این جور سایت ها جزو موارد زرد به حساب میاد که میتونه زحمت های چندین سالشون رو به باد بده☺ 

پس نگرد نیست

خودت رو بیشتر از همه دوست داشته باش.
طی الارض فقط زمانی بدست میاد که ب مراحل بالای عرفان برسی و اون ادم انقدر سرش به چله گذرانی و دعا و ر ...

آره واقعا اگه فالگیر میخواستم الان 500 تا پیشنهاد میومد 

اره دایی مامانم اینجوری بود......انقدرتندراه میرفت که میتونست دوردنیادرهشتادروزو پیاده طی کنه🤣🤣🤣

اون ارض رو طی می کرده طی الارض که نمی کرده،،من خودم پیاده روی ۶ کیلومتر در ساعت بدون دویدن. زیاد رفتم