2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی یکی درمیون مثبته🫤 نمیدونم والا دارو نخوردی اثر اون باشه؟

نه به هیچ عنوان دارو نخوردم

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
نمیدونم والا من زدم صورتی کمرنگ بود🤦‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

عه اخ جون به به

کی زدی؟؟؟ غیر ازونا؟

بزار عکسشو لطفنی

دلم واست خیلی روشنه

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

ازمایش وقتی میرم که عقب بندازم و بی بی درست  بدون ابهام مثبت بشه

خودمو اسکل کنم که چی بشه🤣😅

اره عزیزم..میدونم رنگی نیست..ولی بلافاصله افتاد..یک دقیقه ای افتاد و من بعد از خشک شدن عکسشو انداخت ...

می‌دونم بی بی چک مثبت همون اول حاله صورتی کم رنگ داره بی رنگ منفیه

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️
می‌دونم بی بی چک مثبت همون اول حاله صورتی کم رنگ داره بی رنگ منفیه

حرفتونو تایید میکنم عزیزم

منم معتقدم اینا همه شون منفی هستن حتی اگر یک دقیقه ای بیفته ولی وقتی فاقد رنگدانه باشه خطاس

خلاصه حرفام این بود که کیفیت بی بیچکها پایین اومده و دیگه مثل سابق نیستن..به معنای واقعی اشغال شدن

مثبته مبارکه

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
شما علایم خاصی دارین؟

من بعد اقدامم تا یک هفته نوک سینه هام درد شدید میکرد نمیتونستم دست بزنم بهشون بعد دردش قطع شد دیروزم اندازه دو ساعت دلدرد کمر درد خفیف پریودی گرفت ول کرد صبحم ترشح زیاد شیری رنگ داشتم گلاب به روتون انقد زیاد بود فکر کردم پری شدم بعد دیدم نه ترشحه و اینکه زیر چشمامم گود افتاده یکم سیاه شده نمیدونم ربط دارن اینا یا توهمه