2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه به دوران رسیده. اما بنظرم ممکنه واقعا سرشون شلوغ باشه چون واقعا دانشگاه ادم وقت نمیکنه

ن بابا... گفته صرفا برای من وقت نداره. 

اونم دقیقا روزی که پاشو گذاشته دانشگاه 

تازه به دوران رسیده. اما بنظرم ممکنه واقعا سرشون شلوغ باشه چون واقعا دانشگاه ادم وقت نمیکنه

مشکلی با نبودنش ندارما... 

ولی اینکه قبلش همه چی اوکی بود و یهو اینجوری شد یذره ناراحتم میکنه 

اینکه میگه خفنه ،قشنگ نیست ولی از روزی که اومدم دانشگاه حتی حوصله ی خانواده امم ندارم به شخصه چه برس ...

خب تو این شرایط به طرف میگی برای بقیه وقت دارم ولی برای تو ن؟ 

خوب عزیزم اول به خودت بگو به درک که وقت نداره دوست جدید راه جدید بهتر است اما  اگر اینقدر به دوستی او نیاز داری تو هم درس بخون با عرض پوزش  آویزان بودن خوب نیست

بخشندگی نشانه خردمندی است🌹
خوب عزیزم اول به خودت بگو به درک که وقت نداره دوست جدید راه جدید بهتر است اما  اگر اینقدر به دو ...

عزیزم من اصلا نمیدونستم جریان اینه که بهش پیام دادم. 

روزای قبل همچی اوکی بود حتی اون بیشتر از من باهام حرف میزد و دوست بود. من فکر کردم مشکلی پیش اومده براش گفتم جمعه که اومدی اینجا یه سر بریم بیرون. که یهو کلا عوض شده بود. 

منم دیگه اصلا بهش پیام ندادم و اومدم تاپیک زدم که با یکی درد و دل کرده باشم. 

هیچوقت اینجوری نگفتم حقیقتا ...عذر میخوام ولی اینجور دوستا هم هیچوقت ارزش نداره بهشون بگی دوست 

کاشکی همینجور که با هم دوست شده بودیم...میومد میگفت دیگه نمیخوام ادامه بدم و بعد گم میشد میرفت. ن اینجوری با توهین و تحقیر ☹️