2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاید حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 40 پست
ازمایشمو گفته تکرار کنم😔حالم خیلی بده تازه ۲۳ سالمه 

گلم همون ازمایشی ک میگن شب قبلش لباس تنگ نپوش و تو گوشی نرو و...  اینو دادی

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
😔😔حالم خیلی بده وضع مالیمون جور نیس دکتر میگ برو مرکز نازایی و درمان شو و بعدش زود بچه دارشو

کدوم استانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمن چیزی نگفتن آزمایش پرو لاکتین و آنتی مولرین هورمون دادم ک مربوط ب ذخایر تخمدانه

منم این ازمایشو دادم 

آخه گفت دیگه پیش من نیا برو فلان دکتر جواب ازمایشتو تکرار کن ببر بده بهش

همونم ک معرفی کرده سودشو میبره دیگ

یه دکتر هست زن این فوتبالیستا و اینا هم رفتن پیشش عکس گزاشته تو اینستا پیجشو بهت میدم 

زنجان میخوام برم تهران پیش دکتر خوب اینجا میترسم نتونن برام کاری کنن 

کاش میتونستی بیای شیراز 

همونم ک معرفی کرده سودشو میبره دیگ یه دکتر هست زن این فوتبالیستا و اینا هم رفتن پیشش عکس گزاشته تو ...

یعنی دکتر خوبیه؟

فامیلمون آی وی اف کرده باردار شده پبش عطار شاکری تهران میخوام برم پیش اون ببینم اون چی میگه

دکترای شیراز بهتر از تهرانن؟

اینجا دکترای زنان خبلی خوبن اون دکتزی ک من پیش میرم واقعا عالی از استانای دیگ هم دیدم میان پیشش