2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیاید حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 40 پست
ذخیره تخمدانم ۰/۴

گلم دکترت عوض کن خوب باز مطمئن شو طب سنتی برو الان گوگل نگا کردم برات دارو درمانی برو و اینه میده سبزی جات زیاد بخور دمنوش گیاهی و اینکه دکترت عوص کن ی دکتر دیگه برو برا اطمینان ورزش نکن تحت هیچ شرایطی و اینکه زعفران دم کرده بخور 

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Dr_mehrnush_amiri خیلیا میگفتن باردار نمیشدیم و فلان اینجا نتیجه گرفته بودن

من اصلا اقدام ب بارداری نکردم ببینم باردار میشم یا ن موقع پریودی فقط یکی دوروز خونریزی داشتم سه ماهه تصمیم گرفتم برم پیش ماما آزمایش نوشت امروز جواب آزمایش بردم گفت ذخیره تخمدانم پایینه 

من اصلا اقدام ب بارداری نکردم ببینم باردار میشم یا ن موقع پریودی فقط یکی دوروز خونریزی داشتم سه ماهه ...

شاید تخمدان پلی کیستیک داری 

اصلاح سبک خیلی جوابه

روزی نیم ساعت پیاده روی داشته باش

لبنیات زیاد نخور 

غذاهای خوب بخور فست فود و اینا اصلا نخور 

یه سری ویتامینا هم هست ک دکتر با توجه به شرایط بدنت میده 

و اینا برای تنبلی ووپلی کیستیک ابدا دارو نخور بهترین راهش اصلاح سبک هست

ذخیره تخمدانم ۰/۴

والا دکتر متخصص به من گفت الان دیگه به لحاظ علمی ذخیره تخمدان رد شده هست و گفتن حتی پزشکها ننویسن آزمایشش رو ... دلیلشم اینه من خودم خیلی ها رو دیدم ذخیره تخمدان خیلی پایین داشتن ولی طبیعی بچه دار شدن ...این یعنی اون آزمایش میتونه دقیق نباشه 

اسمش چیه 

ببین من تهران پیش یکی از همین دکترای معروف رفتم فقط ویزیتش 1میلیون بود و بهم گفت باید جراحی بشی تخدانت رو برداریم و حتی ای وی اف هم نمیتونی بکنی و باید تخمک اهدایی بگیری...یه دارو هم نداد و تلاشی بکنه...کلی گریه کردم انقد حالم بد بود ...میگفتم این دیگه خدای دکتراست اینجوری گفته کارم تمومه...

بعد رفتم پیش یه متخصص دیگه که اسم و رسمی هم نداره بهم گفت اصلا نیاز به برداشتن تخدان نداری بادارو کاملا مشکلم رو حل کرد...بعدم گفت معرفی میکنم یه جای که دکتراش عالی هستن و دولتیه آی وی اف کن ..گفت رحمت کاملا آمادست فقط چون کیفیت تخمکهات پایینه بهتره آی و ی اف کنی...تازه من 41سالمه تو که سنی نداری...

البته من چون یه بچه داشتم نرفتم برا آی وی اف فقط مشکلم حل شد بیخیال شدم...ولی خودش گفت زیاد داشتم خانومهایی که با ذخیره کم طبیعی بار دار شدن ...پس ذخیره دقیق نیست نگران نباش باز آزمایش بده و خودت رو تقویت کن