2777
2789
عنوان

کاش صاحبخونه نبودم

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 61 پست
بخدا اومدم خونه به وسواس افتادم پاشدم همه جا رو سابیدم  ادم مریض میشه

اونوقت من امدم خونه تحویل بگیریم همچین وضعیتی بود  داخل کابینت پر سوسک و مورچه لوله ها تمام گرفته سرویس و حمومم که نگم طرف نکرده بود ژیلت و مابیبی کثیف بچشو بندازه حداقل گندو کثافت خونه رو برداشته بود دوساله اینجایم یدونه سوسک و مورچه از ۱۰ متری خونه رد نشده بعضیا یا واسه خودشون ارزش قائل نیستن یا بقیه رو نمیدونم چی فرض میکنن

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
ما تاحالا4تا صاحبخونه داشتیم واقعا همشون عالی بودن هیچوقت قیمت غیر منصفانه نذاشتن هیچوقت فشار نیاورد ...

نظر منم همینه ولی چه کنم که گیر شوهری افتادم که حرف تو گوشش نمیره

خدایا بابت همه داده هایت شکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نظر منم همینه ولی چه کنم که گیر شوهری افتادم که حرف تو گوشش نمیره

با ارامش بگو گناه داره درامد انچنانی نداره مطمئن باش اگه ما ی کمک کوچیک ب کسی کنیم خدا صدبرابرشو برمیگردونه خدامواظب زندگی و بچه هامون میشه دنیا همیشه یجور نیست خوبی کن تا تو سختی خوب سرراهت بیاد 

اگرم گوش نمیده چاره ای نیست ولش کن اوقاتتونو تلخ نکن 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
با ارامش بگو گناه داره درامد انچنانی نداره مطمئن باش اگه ما ی کمک کوچیک ب کسی کنیم خدا صدبرابرشو برم ...

همه ی اینا رو گفتم گوش نمیده متاسفانه

خدایا بابت همه داده هایت شکر
وقتی ارزون بدی اینجوری خونه بهت تحویل میدن... خونتو ب یکی بده ک دستش به دهنش برسه چون بخاطر کلاس گز ...

اینا چیه😱

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  
وقتی ارزون بدی اینجوری خونه بهت تحویل میدن... خونتو ب یکی بده ک دستش به دهنش برسه چون بخاطر کلاس گز ...

ببخشید ولی این خونه خودش داغونه 

چجوری میخواید گرون بدید 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

با این وضعیت سرامیک و در و دیوار این خونه قطعا نمیتونه کلاس بذاره !!!

خونه هم قدیمیه هم ظاهرش خز 

کسی که دستش به دهنش برسه ، از نظر مالی و فرهنگی سطح بالایی داشته باشه قطعا چنین جایی زندگی نمیکنه پس دیگه نمیشه انتظار خاصی ام داشت 

🍦🌸
ببخشید ولی این خونه خودش داغونه  چجوری میخواید گرون بدید

این خونه 6 سال دستش بوده رنگ شده و سالم بهش تحویل دادن الانم باز میخوان رنگ کنن کابینت هاش عوض کنن مرتبش کنن

درضمن نوشتم ارزون دادن اینه ...

بدون پول پیش ماهی 2 تومن میداد سال اولم ک اومد 350 هزار تومن ...10 ملیونم بدهی داره...قطعا هیچکس اینجوری خونه کرایه نمیده اینجوری تحویل میگیره...

دقیقا ماهم همین کار میکنیم

چه بیشخصیت بوده اینکار کرده

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

برعکس من و شوهرم ، شوهرم هی راه میاد ولی نظر من این نیست ، میدونم الان بهم ایراد میگیرید ولی خونه ما منطقه بالاشهر محسوب میشه و متراژش هم بالاست در حالی که خودمون منطقه متوسط زندگی میکنیم و معتقدم اونی که میره اونجا و متراژ بالا کرایه میکنه حتما داره وگرنه مثل ما میومد یه جای متوسط  

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
با این وضعیت سرامیک و در و دیوار این خونه قطعا نمیتونه کلاس بذاره !!! خونه هم قدیمیه هم ظاهرش خز&nb ...

6 سال دستش بوده با ماهی 350 هزار تومن تا الان ک ماهی 2 تومن شده...کرایه اب و برق و گازم نمیداده...پول پیش هم نداشته...

قطعا روزی بهش تحویل دادن همچین وضعیتی ک نبوده یه خونه معمولی بوده بماند ک کلید نخورده هم بوده ...ولی همینو میشد امسال بگیم 30 40 ملیون بده ماهی 3 تومن 4 تومن هم بده 

در برابر کرایه ک داده خونه براش مجانی بوده...بماند ک ده ملیونم بدهی داره...

حالا حرف من این نبود مثلا اینو بدیم ماهی 10 تومن ولی اگه به قیمت خودش میدادیم از عید تا حالا ک کرایه نداده کنار نمیومدیم ادم درستی میومد