2777
2789
عنوان

کاش صاحبخونه نبودم

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 61 پست
خدا خیرت بده اما بخاطر دیگران اوقاتتو تلخ نکن خدا کنه مستاجرت لیاقتشو داشته باشه...بعضیا وقتی خونه ...

پیرزنه ولی شلوغه رفت وآمد خیلی داره بچه هاش میان سرش میزنن ولی چون درامد نداره دلم براش میسوزه

خدایا بابت همه داده هایت شکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا  همین طوره یعنی ی جوری ب بما تحویل دادن ک باید پول اجاره یک سال بدیم ب تعمیرات

چه بی انصافن

اونا هم خودشون مدیون شما میکنن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
وقتی ارزون بدی اینجوری خونه بهت تحویل میدن... خونتو ب یکی بده ک دستش به دهنش برسه چون بخاطر کلاس گز ...

نه خداروشکر چند باری رفتم خونشون خیلی تمیز بود

فقط یه توصیه دوستانه 

خونه رو خیلییییی کمتر از قیمت عرف منطقه ندید

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
فقط یه توصیه دوستانه  خونه رو خیلییییی کمتر از قیمت عرف منطقه ندید

تو شهرستان ما خونمون بالا شهره قیمتها بالاست برای همین شوهرم قیمت بالا میگه ولی من میگم مستاجر باید مطمعن باشه چون ما صبح سرکاریم دخترم ازمدرسه میاد بالا دوساعتی تنهاست تو خونه 

زیر گاز خونشه همش چربی و سوسک و کصافته... بماند ک تمام کلید ها در اومده و همه چیز داغونه

چقدر بی انصاف من نمیدونم اینا مگه تو خونه زندگی نمیکنن بااین حجم کثیفی

ما تاحالا4تا صاحبخونه داشتیم واقعا همشون عالی بودن هیچوقت قیمت غیر منصفانه نذاشتن هیچوقت فشار نیاوردن هیچوقت اذیت نکردن فضولی نکردن همیشه میگم اگه صاحبخونه شدم منم مث اونا میشم برای مستاجرام مطمئنم خدا هم چن برابرشو بهشون میده ادم باید یکمم بفکر مردم باشه واقعا سخته پول دراوردن وزندگی رو گذروندن 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞