2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

135 بازدید | 20 پست

تقریبا دوهفته دیگ میفهمم نی نیم دختره یا پسر. من عاشق دخترم خیلی از خدا خواستم ولی میخوام دیدگاهمو عوض کنم که اگه پسر بود ناراحت نشم خدایی نکرده 

پسر داشتن چه حسیهه من اصلا اشنایی ندارم با دنیای پسرونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به همگه گفتم میخوام ۶تا پسربیارم

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

یکی فامیل همیشه همن حرفو میزد 

دوتا پسر که اورد 

در بدر دنبال رژیم بود که دختر بیاره الان ۸ ماهشه بچه سوم دختره یه پزو کلاسی داه که تو پسراش نداشت 

پس این حرفو نگو 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

من به همگه گفتم میخوام ۶تا پسربیارم

من داداش ندارم شوهرم خواهر نداره..

ولی همه دوست دارن دختر باشه اما میخام دیدمو به پسر بهتر کنم چرا پسر دوست داری شما

هردو ازگوشت وخون خودمونن وعزیز اسی اگه هردو داشته باشی میدونی که هردو جنسیت عزیزه به اندازه هم ،من دوتا پسر دارم عاشق دخترام ولی دیگه شرایطشو ندارم بیارم

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

هردو ازگوشت وخون خودمونن وعزیز اسی اگه هردو داشته باشی میدونی که هردو جنسیت عزیزه به اندازه هم ،من د ...

من دلم میخاد اولیم دختر باشه بعد دومی پسر اگه خدا لایق بدونه

من دلم میخاد اولیم دختر باشه بعد دومی پسر اگه خدا لایق بدونه

انشالله به سلامتی وخوشی بغل بگیریش گلم

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

من داداش ندارم شوهرم خواهر نداره.. ولی همه دوست دارن دختر باشه اما میخام دیدمو به پسر بهتر کنم چرا ...

واقعانمیدونم چرا

ولی پسردوستدارم 

کلاسمت پسربچهام بیشترمیرم تا دختربچه مگه چی بشه و چقدرنازباشه برم 

خیلی پولدارم😅
🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 یکی فامیل همیشه همن حرفو میزد  دوتا پسر که اورد  در بدر دنبال رژیم بود ک ...

من به دل خودم‌میگم تجربه هیچکدومو نداشتم 

ولی روزی که خدا بهم هرکدومو بده ناشکری نمیکنم لطف خدا شاملم شده 

انشالله که سالم و صالح باشه

خیلی پولدارم😅