2777
2789
عنوان

لطفا فقط مادرایی که به بچشون شیرخشک دادن بیان خاک تو سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 51 پست

چه ربطی به شیر خشک داره ، چند وقتشه ؟

بچه خواهر من سه ماهشه شیر خشک میخوره شیر مادر هم میخوره ولی کم ،  سینه نمیگیره  ، 

دو ماه و نیم اول چرخشی تو بغل هممون تابش میدادیم تا بخوابه اینجور نبود که تو بغل مامانش بخوابه عادت کرده بود به اینکه سر پا تابش بدی  ، بچه رو هر جور عادت بدی همونجور میشه . جدیدا وابسته خواهرم شده

وابستگی به شیر خشک و شیر مادر نیست بچه ذاتا وابسته پدر و مادرشه

ی لحظه دلم خاس. ازدست تاپیکش وفکرش خودزنی کنم بچه من شیرخشکیه،. انقدر همش بهم چسبیده ستتت،،۲ماهش بو ...

این دوستمون از اوناس که واسه دادن شیرخشک عذاب وجدان داره و به همین خاطر حالتای بچه رو به اون ربط میده وگرنه خیلی بی معنیه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این دوستمون از اوناس که واسه دادن شیرخشک عذاب وجدان داره و به همین خاطر حالتای بچه رو به اون ربط مید ...

حالا من میگم خوش بحالش😂بچه من همش ب من چسبیده س

اگه بخوایم نگاه روانشناسانه کنیم میگن که بچه هااضطراب جدایی دارن و محتاط هستن یه دستشون،،یه دسته هم نه،نسبت ب محیط اجتماعی ان و زیاد ب مادر نمیچسبن ی جورایی مقاوم ب شرایطن

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

احتمالا شیرخشک بهش نمیسازه

شیرخشک شو عوض کن

اون طفلی احتمالا دل درده

بعد خوردن ، حتما حتما حتما آروق بچه رو بگیر

دور ناف شو با روغن زیتون ماساژ بده

پاهاشو خیلی آروم و با ملایمت به سمت شکمش فرو ببر تا چند تا 💨💨 بزنه

آب جوشیده ی سرد شده هم باید به بچه های شیرخشکی بدین چون یبوست میشن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
هزار نفر الان میان میگن به شیر خشک ربط نداره درحالیکه داره خوبم داره

خب الان باید چیکار کنه؟ کاش راه حل هم بدید وقتی اطلاعاتتون انقد بالاست چون ایشون کمک خواست

هر چه از دوست رسد نیکوست...
ی لحظه دلم خاس. ازدست تاپیکش وفکرش خودزنی کنم بچه من شیرخشکیه،. انقدر همش بهم چسبیده ستتت،،۲ماهش بو ...

سرزنشش نکنین

ما مادرها که حکیم از شکم مادرمون به دنیا نیومدیم

همه مون سر بچه داری ناپختگی و نابلدی داشتیم

خصوصا بچه ی اول

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
حالا من میگم خوش بحالش😂بچه من همش ب من چسبیده س اگه بخوایم نگاه روانشناسانه کنیم میگن که بچه ها ...

فکر نکنم ۴‌ماهگی سن وابستگی و ....باشه

ولی حرفتون درسته ذات بچه با بچه فرق داره ربطی به شیر خشک هم نداره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟