2777
2789

کاش تو این دنیا هر چیزی سرجای خودش بود.یکی دو تا بچه پشت هم داره خدا سومی رو هم میندازه تو رحمش.خوب نمیخواد .خدا جون ول کن اینا رو.بیا مارو ببین.مایی که چند ساله منتظر دیدن دوتا رنگ قرمز روی بی بی چک هستیم..مایی که بارها لحظات انتظار تو آزمایشگاه برای دیدن جواب مثبت آزمایش بارداری رو تو ذهنمون تصور کردیم.مایی که تو ذهنمون تو رویاهامون اطرافیانمون رو با خبر بارداری مون سوپرایز کردیم.خدایا اونایی منتظر نیستن دیدن دو تا رنگ قرمز براشون عین آتیش جهنمه اما برای ما مثل نوری تو تاریکی میدرخشه.خدایا تو که همه چیز آفرینشت رو حساب کتابه پس چرا اینجا بی حساب کتاب کردی کارو.خداجون ماها چیز زیادی نمیخوایم فقط میخوایم مادر شیم.ببین مارو.ما رو خوشحال کن.ما هم بندتیم.نذار کسی حسرت مادرشدن رو دلش بمونه. 

دعا کنیم همه چشم انتظارا به زودی دامنشون سبز بشه. آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@nedajon برای ایشون وحاجت سبز شدن دامنش دعاکنید

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

خدابرکتت بده که همه جا به یادمی😔 

اخه خودمم‌ با دوسال اصلا نشدن وبعدش چندتا سقط یکی خدابهم بخشید ودیگه هم نشدم . اون دوسال اول برام عذاب الیم بود . 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

اندومتریوز و چسبندگی.۳سال.یک سال دارو هورمونی خوردم.دیگه ول کردم

میدونی حالا که رهاکردی به خودت بیشتر ازهمه داری ظلم میکنی؟؟؟؟ خداگفته از توحرکت از من برکت ....فردا یه دکتر نازایی خوب پیداکن و دوباره بیوفت دنبالش ، دعای به تنهایی اثری تو سرنوشتمون نداره ....

اگه دعاهم میکنی. بگو خدایا بهترین راه و دکترها جلوی روم قراربده که دستشون سبک و شبیه به معجزه باشه ....

عزیزم اندومتریوز چیز بازیچه ای نیس که رهاش کنی قبل ازاینکه بدتربشه به دادش برس ، دردتو شبیه. به خراب شدن دندانه که هرچی بی محلی کنی بدترو بدتر میشه ....خواهرگلم یه بسم الله بگو و همت کن ، فوقش باید ای وی اف بشی که اصلا ترسناک نیس ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اخه خودمم‌ با دوسال اصلا نشدن وبعدش چندتا سقط یکی خدابهم بخشید ودیگه هم نشدم . اون دوسال اول برام عذ ...

عزیزم مشکلتون احتمالا مثل منه ، نقص سیستم ایمنی بدن ، با دارو های کورتون و سرم ای وی ای جی میتونی دوباره بارداربشی ....برو پیش یه دکتر و پیگیرباش ،نیازبشه میفرستنت پیش ایمونولوژی و ازمایش هارو میدی و دارو میگیری 

میدونی حالا که رهاکردی به خودت بیشتر ازهمه داری ظلم میکنی؟؟؟؟ خداگفته از توحرکت از من برکت ....فردا ...

دنبال اینم از یه دکتر که تخصصش لاپاروسکوپی و کیسته نوبت بگیرم اما سخت نوبت میده.بله شما درست میکنی.تو فکر اصلاح سبک هم هستم

اخه خودمم‌ با دوسال اصلا نشدن وبعدش چندتا سقط یکی خدابهم بخشید ودیگه هم نشدم . اون دوسال اول برام عذ ...

خدا همون یکی را برات حفظ و خوشبخت و عاقبت بخیر کنه و عمرش هم طولانی و باعزت باشه ...انشاالله پیگیربشی یه دوقلوی دیگه هم نصیبت میشه

دنبال اینم از یه دکتر که تخصصش لاپاروسکوپی و کیسته نوبت بگیرم اما سخت نوبت میده.بله شما درست میکنی.ت ...

همه تلاشتون را بکنید حتی اگه برای یکسال بعد نوبت بده ...درهمون حین دوتا دکتر عادی هم برو که نظرشون را بدونی ....انشاالله خدا دامن همه منتظرها را سبز میکنه .من و شماهم بالاخره با تلاش های زیادمون ب نتیجه میرسیم...

عزیزم مشکلتون احتمالا مثل منه ، نقص سیستم ایمنی بدن ، با دارو های کورتون و سرم ای وی ای جی میتونی دو ...

من خودم خیلی دوست داشتم جفت میشدن‌ولی متاسفانه همسرم از اولش بچه اصلا دوست نداشت .آندومتریوز وپلی کیستیک و اسپرم بشدت ضعیف  آخرین بار سقطم که دوقلو هم بود مشکل کروموزومی تو لاپاراسکوپی   . چندساله میگم بریم درمان و....میگه نه وهمینم زیاده ومن بچه نمیخوام. منم تو دوسال اولی که خبری نبود مدام گریه وکنایه از خانواده همسرم یادمه چقدرناراحت‌بودم که مبادا هوو سرم بیاد  وهنوز توروی همسرم جلوی من میگن مثلاچکار کردی وچرا همین یکدونه هست و.... دلم میشکنه ولی خدارو شاکرم که همین یدونه رو بهم بخشید و...بالاخره‌ونهایت آی وی اف درمان قطعیه.