2777
2789
عنوان

به نظرتون این خوبه بخرم ؟ عکس

251 بازدید | 17 پست

من میخوام این رو بخرم به نظرتون خوبه ؟ 

پرده اتاقم سفید و نارنجی هست ، با توجه به پرده این رو انتخاب کردم .وگرنه طرح های قشنگ ترم میدونم هست.

ولی زیرش رو من میخوام کرم بزنم ، خوب میشه ؟ چون تختم قهوه ای هست رنگ طوسی بهش نمیاد

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس خوبی گرفتم ازش نازه😍

مبارکه عزیزم 🥰

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
قشنگ و شیکه عزیزم،ولی رنگ روشن دائم باید شسته بشه

آره ولی چون رنگ تختم قهوه ای سوخته هست باید رنگ روشن بگیرم. 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

خیلی قشنگه

اگه یه روزی فرزندی داشته باشم ، بیشتر از هر اسباب بازی دیگه ای براش بادکنک میخرم! بازی با بادکنک خیلی چیزها رو به بچه یاد میده ؛بهش یاد میده که باید بزرگ باشه اما سبک تا بتونه بالاتر بره.... بهش یاد میده که چیزهای دوست داشتنی میتونن تو یه لحظه بدون هیچ مقصری از بین برن...پس نباید زیاد بهشون وابسته بشه  و مهم تر از همه ؛بهش یاد میده که وقتی چیزی رو دوست داره نباید اونقدر بهش نزدیک بشه و فشار بیاره که راه نفس کشیدنش رو ببنده چون ممکنه برای همیشه از دستش بده و اینکه وقتی یه نفر رو خیلی واسه خودت بزرگ کنی در آخر میترکه و تو صورت خودت میخوره... می‌خوام ببینه بادکنک با اینکه تمام زندگیش وصله به یه نخ اما بازم توی هوا می‌رقصه...
ممنون زیرش رو کرم بزنم به نظرتون خوب میشه ؟

اره عزیزم عالیه

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
قیمتش ۴۵۰۰ هست ، به نظرتون خوبه یا زیاده ؟

۴۵۰۰ خیلی زیاده حالا من قیمتای بازارو دستم نیست خودت مقایسه کن ببین چطوره حتما جنسش ترکه خوبه 

۴۵۰۰ خیلی زیاده حالا من قیمتای بازارو دستم نیست خودت مقایسه کن ببین چطوره حتما جنسش ترکه خوبه 

نه ایرانیه ولی روش مخمل ابریشم هست. 

شما میدونید کاور بهتره یا لحاف ؟