یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
اگه یه روزی فرزندی داشته باشم ، بیشتر از هر اسباب بازی دیگه ای براش بادکنک میخرم! بازی با بادکنک خیلی چیزها رو به بچه یاد میده ؛بهش یاد میده که باید بزرگ باشه اما سبک تا بتونه بالاتر بره.... بهش یاد میده که چیزهای دوست داشتنی میتونن تو یه لحظه بدون هیچ مقصری از بین برن...پس نباید زیاد بهشون وابسته بشه و مهم تر از همه ؛بهش یاد میده که وقتی چیزی رو دوست داره نباید اونقدر بهش نزدیک بشه و فشار بیاره که راه نفس کشیدنش رو ببنده چون ممکنه برای همیشه از دستش بده و اینکه وقتی یه نفر رو خیلی واسه خودت بزرگ کنی در آخر میترکه و تو صورت خودت میخوره... میخوام ببینه بادکنک با اینکه تمام زندگیش وصله به یه نخ اما بازم توی هوا میرقصه...
پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿