2777
2789
عنوان

خدای من ، خدای تو ، خدای همه 😊

124 بازدید | 5 پست

یادمه یه روزی دوره ی نوجوانی 

به عنوان دروازه بان داخل یه تیم فوتبال  بودم که مسابقه ای حساس داشتیم ! 

با تمام وجودم از خدا میخواستم که گل نخورم و بچه ها گل بزنن و برنده ی مسابقه بشیم! 

نتیجه ی اون بازی رو بردی در پی نداشت و باختیم ! 

اونجا بود که فهمیدم تیم مقابل هم خدایی داشت و هیچ دخالتی هم نداشت ! 

یاد گرفتم جای این که از خدا بخوام تلاشم رو بیشتر کنم 

نه تنها فقط تو بازی 

بلکه تو تمام مراحل زندگیم! 

این که جایگاهی رو مد نظر دارم 

باید تلاش کنم و تلاشم رو بیشتر کنم 

یاد گرفتم هر چیزی که می‌خوام رو با تلاش پی در پی بهش برسم ! 

وگرنه افراد دیگه ای هم هستند که اون جایگاه و موقعیت و .. رو دوست داشته باشن ! 

همه هم خدا دارن و خدا برای همه ام هستش! 

به قدرت و مهربونیش هم شکی نیست 

برگی هم از درخت بدون اجازه اش به زمین نیفته! 

ولی اینطور یاد گرفتم که بیکار نیست بشینه ببینه به کی کجا بده یا نده و... 

یه سری قوانین تو این دنیا حاکم هستش که رسیدن و نرسیدن و موفق شدن و نشدن هر انسانی نسبت به شرایطی که داره دست خودش هستش!! 

ممنون بابت تایمی که گذاشتید 👌🙏

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

ممنون بابت متن زیباتون نکات مهمی داشت واقعا 👍

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

برو بابا اگه این جهان قانون داشت تلاش های من نتیجه می‌رسید یکی تا خشتک تلاش می‌کنه گوز خم تحویلش نمیدن خدا خودش گفت بعضیا پول داده امتحانشون کنه بعضی ها هم نه به اون ها که نداده سرنوشتشان بدبختیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون بابت متن زیباتون نکات مهمی داشت واقعا 👍

خواهش میکنم 

مرسی از نکاه زیباتون 🙏🌹

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
برو بابا اگه این جهان قانون داشت تلاش های من نتیجه می‌رسید یکی تا خشتک تلاش می‌کنه گوز خم تحویلش نمی ...

هر تلاشی در راستای درست و مثبتش 

نتیجه مثبت داره 

اگر به نتیجه نرسیدی مطمئن باش به پایانش نرسیدی و هنوز تو مسیری  

مسیر گاهی سخت میشه 

اذیت کننده میشه 

تا دیدگاه درست رو پیدا کنیم و خودمون و آماده ی کنیم برای نتیجه ی خوبی که در پیش هست 

مهم‌ترین عامل اصلی رسیدن به یک هدف حس و حال خوب خود آدمه! 

اگر ایمان داری به خودت و مسیرت باید حس. و حالت هم خوب باشه 

گاهی وقتا خدا میخواد ک ب یه جایگاهی برسی و تو رو لایق یه جایگاهی میدونه ک اگه تو هی ازش فرار کنی بازم تو مسیرش قرار میگیری  گاهی وقتا خدا میخواد یه چیزی بشی حالا یا دکتر یا مهندس یا... چون تو رو برای اون ساخته و تو تنها وظیفته ک با تلاش زیاد اون جایگاهو ب دست بیاری و اگه تلاشتو نکنی تا اخر عمرت هی فرصت جلو پات میزاره ک در اون مسیری ک میخواد رشد کنی تا زمانیم اون فرصتارو تکرار میکنه ک تصمیم ب تلاش بگیری و خواسته اتم با خواسته اش یکی شه...

(بنده باز کل کل کنان آمده ام😁)