2777
2789
عنوان

هم سرویسی پسرم تو ماشین کتکش میزنه

398 بازدید | 38 پست

چند بار شده مشت و لگد میزنه به پسرم، اونم مظلوم کاری نمیکنه. من تا حالا بهش میگفتم بچه هستید شاید فکر میکنه بازیه

امروز میگفت با آرنج به گلوم فشار میآورد و به بقیه میگفت حالا وقتشه رادین را بکشیم

پسرم به راننده میگفت اونم هیچی نمیگفت

بنظرتون به راننده بگم چرا حواست نیست، چرا تذکر نمیدی؟ چیکار کنم، پسرم عصبی شده از دستشون

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

اره . به راننده بگو خون از دماغ بچه م بیاد مقصر شمایی و از گردن شما میبینم چون مسئولیتش در طول زمانی که تو ماشین شماست ، با شماست

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو نکشیمون عصبانیییی😂😂

شوخی کردم ولی هم به راننده بگو هم به بچت یاد بده از خودش دفاع کنه بی دست و پا نباشه کنم خور نباشه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

ایندفعه یه چیزی بده دست پسرت . با وون کلی کتکش بزنه .

به مدیر مدرسه هم بگو . احتمالا تو مدرسه هم کتکش میزنه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

راننده رو بشور و اویزون کنچه معنی میدههمیشه مثل کوه پشت بچه هاتون باشید

اخه نمی دونم راننده مسئول است یا نه؟

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

شما مادری باید به والدین اون بچه تذکر بدی این بچه فردا روزی براش مشکل پیش میاد بچت از شر راه آوردی مگه؟

لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا