2777
2789

سلام 

بچه ها کشش نمیدم من تازه معلم شدم یه قسمت روستا زیادم دورنبود دخترانه پنجم شاگردام درس خون نبودن وکمی فقیربودن ولی دوسشون داشتم

امابخاطرمسیر واینکه تحت درمان برابارداریم واونجا جاده بدی داشت هی رفتم اداره والتماس انداختنم پسرونه شهرپایه پنجم همشونم افغاانستانی و...

روزاخرکه بادخترابودم وگفتمشون دیگه نمیام ازگریه وغصه خودشون راکشتن خودمم دارم دق میکنم

بنظرتون براشون یادگاری بفرستم؟بمیرم بهشون ضربه زدم ولی چه کنم

من خدانخواسته بارداربشم چقدر زمان میبره فراموش کنن؟😔😔

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقدر مهربونی خدا حفظت کنه انشاالله به زودی دامنت سبز بشه

اگه داری و دلت میخواد یه هدیه کوچیک ببر براشون اگه نه که هیچ مهم اینه که حس خوب براشون بجا گذاشتی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
😐یعنی معلما انقد احساسات دارن ؟یا معلمای من خیلی خشک بودن مگه چقدر حقوق داری که هدیه ام بدی نمیخوا ...

من خیلی حساسم وگرنه معلمای خودمم همین بودن😓🤣

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

چقدررررر مهربونی کاش همه معلمامثل شمابودن

عزیزم❤

اصل معلمی عشقه

هرروز کلی گریه میکنم براشون

منم تازه معلم شدم باید روحیه ات رو قوی تر کنی. یادگاری می تونی براشون بفرستی

مرسی همکارعزیز

من کلا همه عمرم برابقیه اشک ریختم

عزیزم چقدر مهربونی خدا حفظت کنه انشاالله به زودی دامنت سبز بشه اگه داری و دلت میخواد یه هدیه ...

ممنون گلم از دعای خیرت

میخام یکی یه نامه جدا براشون بنویسم با یه چیز کوچیک

خیرببینی

چند نفر بودن یادگاری خوبه

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

دعا کنیدمنم به این عشقم برسم (معلمی)خدا خیرت بده خانم معلم عزیز که به فکر اون دختر ها هستی 😘❤🌱

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤