2777
2789
عنوان

همین الان حرم آقا امام رضا هستم 🥲🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم پر زد برای حرم 

یه مشکل دارم یه حاجت بزرگ دارم داشتم اشک میریختم 

که تاپیکت رو دیدم 

سلاممو به امام رضا برسون بگو فردا فراموشم نکم🥺😭🤲🏻

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

تو رو امام رضا تو رو امام رضا اینا رو ب امام رضا بگو

آقا جان خونه بفروش بره بدبخت میشیم بگو امام رضا دری باز کن کمک کم خونه بفروش نره دلم داره میترکه امام رضا کجایییی

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
تو رو امام رضا تو رو امام رضا اینا رو ب امام رضا بگو آقا جان خونه بفروش بره بدبخت میشیم بگو امام رض ...

بفروش نره 

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

ان شاالله حاجت روا بشی عزیزم

میشه واسه زایمان راحت من و سلامتی بچه م دعا کنی🙏اسمم پریا

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

تو رو خدا دعا کن. دعا کن دری باز بشه اگه خونه بفروش بره بدبخت میشیم دیکه هیچییی نداریم پولش خورده میشه دعا کن دیکه نمیکشم

یا علی ابن موسی الرضا دورت بگردم

خونه فروش نرههههه