الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو رو امام رضا تو رو امام رضا اینا رو ب امام رضا بگو
آقا جان خونه بفروش بره بدبخت میشیم بگو امام رضا دری باز کن کمک کم خونه بفروش نره دلم داره میترکه امام رضا کجایییی
تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
تو رو امام رضا تو رو امام رضا اینا رو ب امام رضا بگو آقا جان خونه بفروش بره بدبخت میشیم بگو امام رض ...
بفروش نره
تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات میفرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
تو را خدا از ته دل برا شفای مامان من دعا کن اسمش رضوانه بیماری سختی داره داره درد میکشه از غذا خوردن افتاده شاید دعای شما معجزه کنه و مامانم شفا پیدا کنه
تو رو خدا دعا کن. دعا کن دری باز بشه اگه خونه بفروش بره بدبخت میشیم دیکه هیچییی نداریم پولش خورده میشه دعا کن دیکه نمیکشم