2777
2789
یه چن وقت خطوخاموش کن  یابادختره برخوردکن

بهش پیام دادم با درستی بهش گفتم این کلرت درست نیست ولی جواب نداده گفتم شکایت میکنم وپیگیرش میشم دوباره چن دقیقه پیش یه اقایی تماس گرفت میگه خودت تو روبیکا شماره دادی 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکایت کن،دهنش و صاف میکنن

حتما اخه همش تماس دارم دیگه اعصاب کل خانواده خورده پسره چقدر برام حرف زشت پیامک کرده از خجالت اب شدم

بلاک کن  وحتما برو پلیس و مشخصات دخترروک اینکارومیکنه بده

اخه هر چند ساعت یه اقای جدید باهام تماس میگیره میگه خودت تو روبیکا شماره دادی

انلاین میشه شکایت کنم؟  به خدا روزی چندتا مردو پسر تماس میگیرن یا پیام میدن  ایدیشو برام ف ...

منم مثل شما 

فقط من سیم کارتم تو کیف پولم بود افتاده بود تو داروخونه 

دیدم هی تو تلگرام پیامم میدن که چرا نیومدی پول بیشتر میدم این حرفا منم جدی نمیگرفتم هی بلاک میکردم 

بعد دیدم تعداد پیام ها رفت بالا 

دیدم یکی گفت عصر بیا همونجا دیروز

گفتم کی کجا 

گفتم ببین چند نفر از صبح دارن بهم پیام میدن و من متوجه منظورشون نمیشم گفت خودت شماره دادی تو فلان سایت 

منم باهات تلفنی حرف زدم اوکی کردیم دیروز اومدی امروزم بیا

وای انگار یک تشت آب سرد ریختن روم 

زنگ زدم ب خطم دیدم بله روشن و یک خانم جواب داد

نکبت خط کرده بود برای ........

خط سوزوندم

بعد جالب زن میگفت من مهاجرم هر چقد بگی پول مبدم خط تو نسوزون

بعضی ها مریض هستن حالا من خطم دست خودمه اون خانم ایدی روبیکا داره وبرای تماس شماره منو میده به اقایون یه اقایی دیروز تماس گرفت میگفت تو بهم شماره دادی به این نشون که شماره کارت فرستادی من پول برات واریز کردم گفتم اقا برو شکایت کن این خانم داره از شماره موبایل من سواستفاده میکنه برای سرکیسه کردن مردای احمقی مثل شما