2777
2789
عنوان

تورو قران بیاید آبجی ها

128 بازدید | 7 پست

بچه ها تورو به آبروی فاطمه زهرا خیلی حالم بده دو روزه هیچ نخوردم الان بزور یه چیز خوردم تا بتونم حداقل دعا کنم شاید خدا معجزه ای برام بکنی😭😭😭😭

دخترا خدا رو قسم بدید به دودست بریده ابالفضل عباس پیش خدا وساططمو بکنه آبروم حفظ شه زندگیم خراب نشه یه فرصت بهم بده مشکلم حل شه😭😭

میشه نفری ۱ دونه آیه الکرسی برام بخونید مطمئنم دعاتون گیراست.اگه خوندید لایکم کنید خواهش میکنم 🤲🤲😭😭😭😭😭😭

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

ان شاءالله مشکلت حل بشه

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨
ان شاءالله مشکلت حل بشه

ممنونم خداکنه 

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا چرا هیچکی نیست 😭😭

انشالله همه چی همون بشه که میخوای

خداکنه برام دعا کن آبجی😭😭

بچه ها تورو خدا بیاید 🤲 به دعاهاتون احتیاج دارم

برام دعا کنید تورو خدااااااا😭😭😭😭