2777
2789

معمولا احتمال  میدن

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استارتر ببخشید بی اجازه پیام گذاشتم 

مشکل بزرگی دارم هرکس این رو میینه اگر میشه برام یه صلوات بفرسته 

التماس دعا دارم🤲🏻

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
نه چیزی نگفت پرسیدم گفت خیلی زوده شما چی تشخیص میدین

برای منم گفت خیلی کوچلوعه الان زوده 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

میگم شما طول سرویکست چند بود ؟

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
خدا فرج خیر بده عزیزم جنسیت که مهم نیست مهم صالح و سالم بودنشون🌹

دقیقاااا دعای شب و روزم همینه سالم و سلامت باشه 😍

حدودا ۳۷، برای شما؟؟

برای من ۳۲ 

دکتر گفت خوبه 

تو گوگل میخونم یکم نگران میشم 

میگن آخه هفته ها بره بالاتر کمتر میشه طول سرویکس 

نه چیزی نگفت پرسیدم گفت خیلی زوده شما چی تشخیص میدین

من که از رو سونو چیزی نمی‌فهمم بعضی ها بلدن آزمایش غربالگری اولتو جوابشو گرفتی از روی اعدادش میتونی تشخیص بدی جنسیتو انشاالله که سالم باشه هر جنسی هست

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
برای من ۳۲  دکتر گفت خوبه  تو گوگل میخونم یکم نگران میشم  میگ آخه هفته ها بره بالا ...

اولاش خیلی به گوگل نگا میکردم از دکترم سوال های عجیب و غریب می‌پرسیدم گفت اطلاعات گوگل زیادم درست نیست شرایط همه یکسان نیست که بخوای با ی مطلب همرو یکی درنظر بگیری تحلیل کنی گفت اصلا به گوگل نگا نکن جز استرس چیزی نداره 

حدودا ۳۷، برای شما؟؟

طول سرویکس رو کجای سونو زده دکتر سونو که به من چیزی نگفته تا تا الان خودمم نفهمیدم از رو سونو هفته نوزدهمم

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی