برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
خدا فرج خیر بده عزیزم جنسیت که مهم نیست مهم صالح و سالم بودنشون🌹
دقیقاااا دعای شب و روزم همینه سالم و سلامت باشه 😍
برای من ۳۲ دکتر گفت خوبه تو گوگل میخونم یکم نگران میشم میگ آخه هفته ها بره بالا ...
اولاش خیلی به گوگل نگا میکردم از دکترم سوال های عجیب و غریب میپرسیدم گفت اطلاعات گوگل زیادم درست نیست شرایط همه یکسان نیست که بخوای با ی مطلب همرو یکی درنظر بگیری تحلیل کنی گفت اصلا به گوگل نگا نکن جز استرس چیزی نداره