2777
2789

خیلی خستم الان اومدم اتاق تاریک درم بستم گفتم کسی نیاد میخوام تنها باشم 

دلم میخواد فقط خودم باشم و خودم تو همین لحظه فقط نفس عمیق بکشم ریلکس کنم 

خیلی سخته بچه کلاس اولی با نوزاد سه ماهه روح و جسمم خسته ست 

خدایا صبرمو زیاد کن

همش دارم سوره ولعصر میخونم صبرم زیاد شه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بد موقعی نی نی اوردی، باید یکی دو سال زودتر یا میزاشتی بعد تر میوردی🤕😁بچه کلاس اولی عذابه تا درس یاد بگیر و با مدرسه و مشق جور بشه 

خدا صبر عظیمی بهت بده انشالله 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

عزیزم عمیقاً درکتون می کنم. گذر زمان این مشکلات رو کم می کنه. با خدا معامله کنین این سختی هارو. من پارسال شرایط شمارو داشتم و به علاوه خودم هم دبیر بودم و مدرسه می رفتم. امسال خداروشکر خیلی بهتره شرایط. 

وای آخی عزیزم چقدر سخت😔من یه پسر دارم ۴سالشه زندگیمونو داغون کرده همه گفتن دومی بیاد خوب میشه ۶ماه اقدام کردم نشد کاش دیگه نشه خسته شدم همون نشه بهتره، اما شما صبرتو خیلی زیاد کن عزیزم از کسی کمک بگیر یا به اولی بگو که از نی نی مراقبت کنه

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
خواهرم دوران کرونا همین شرایط رو داشت شیرش خشک شد  بچه اش کاملا شیر خشکی شد .چون نه وقت میکرد غ ...

بچه ی منم متاسفانه شیرخشکی شد چون برای زردیش خیلی بستری بود شیرمم کفاف نمیداد 

کسیو ندارم مامانم معلمه  مادرشوهرمم که نزدیکه بنده خدا نمیخوام اذیتش کنم وگرنه استقبال میکنه&n ...

تعارف نکن ببرش خونه مادرشوهرت حتی شده هفته ای چندساعت. بچه ها مامان باحوصله و شاد میخوان 

خدا روش جلوگیری گذاشته جلوپات خواهر😄

ما با برنامه اقدام کردیم اتفاقا 

چدن قبلش کرونا بود نشد اقدام کنیم

نمیخواستم دو سال دیگه هم عقب بندازم فاصله سنی شون خیلی میشد