2777
2789
عنوان

آخ ک چقد ی سری آدما وایب مثبتی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 28 پست
ممنون عزیزممم. هیچ کس نمیدونه تو دلم چه خبره که. تا تونستن زدن توسرم همه اعتماد به نفسم رفته. اینقد ...

میفهمم منم یه دوره چند ماه زندگیم خیلییی تلخ بود پاشیدم از هم ولی خدا دستمو گرفت یاد گرفتم فقط خودمو و خودش بیخیال آدما و اذیت کردناشون

اکانت واگذار شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونایی که ضربه کمتری خوردن آرامش بیشتری دارن

نميدونم ولي فكر نكنم ،اينجوري باشه 

من خودم خيلي ديدم  يكي بود بهم ميگف گاها ميام اينجا فقط ببينمت ارامش بگيرم ، بعم ميگف وايب خوبي داري ، پر از استرس ميام خالم خوب ميشه 

درصورتي ك خودمم تو اون زمان ب شدت داغون بودم و خال خوبي نداشتم ... ولي هيچ وقت خال بوديمو ب ديگ ان انتقال ندادم ،درصورتي ك يه خانم بيشتر از ٥٠سال بود ولي من ٢٨بودم...

….

نميدونم ولي فكر نكنم ،اينجوري باشه  من خودم خيلي ديدم  يكي بود بهم ميگف گاها ميام اينجا ف ...

شما هم وایب خوبی دارین پس😍😍😍

انشاءلله خدا خودش بغلتون کنه حالتون بهتر از همیشه باشه

اکانت واگذار شد

آخ گفتی😍😍😍

من یه آمپول زیر جلدی داشتم که بلید هر روز بزنم. رو کاغذ ده بار خونده بودم. تئوریشو بلد بودم ولی انجام نداده بودم میترسیدم.

رفتن درمانگاه به خانم تزریقاتیه گفتم چون این آمپول یه ساعتیه که نمیتونم بیام درمانگاه، میزنم شما نگاه کن بعد هر مبلغی شد میرم صندوق پرداخت میکنم. با حوصله آروم آروم هرجا لازم بود تذکر داد. آخرش هرچی اصرار کردم گفت پول نمیخوام خودت زدی😊

هزینه تزریقات زیاد نیست ولی من بقدری ذوق کردم و ازش حس خوب گرفتم که هر بار یادم میوفته میگم خدا خیرش بده. تو دلم غنج میره یادش میوفتم.

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
من یه آمپول زیر جلدی داشتم که بلید هر روز بزنم. رو کاغذ ده بار خونده بودم. تئوریشو بلد بودم ولی انجا ...

چقدد عالی میفهمم حستون رو

من خیلی جدیدا دارم با آدمابی مواجه میشم که بی دلیل بخدا باهام لج میکنن خصوصا جلوشون یکی از مهره ام یا طرز برخوردم تعریف کنه دیگه دشمن خونی میشن انگاری یکم اذیت کننده اس چون دوس ندارم هیچ آدمی دلخور شه ازم با اینکه خداشاهده هیچ بدی نکردم بهشون

اما بعضی از آدما انگار حال خوب رو تزریق میکنن به آدم...و چفد خوبه حضورشون تو دنیا

امیدوارم تا ابد این ذوق و حال خوب رو داشته باشین😍😍😍

اکانت واگذار شد

چقدد عالی میفهمم حستون رو من خیلی جدیدا دارم با آدمابی مواجه میشم که بی دلیل بخدا باهام لج میکنن خص ...

تو خودت هم از اون آدمای ارزشمندی😍

خدا به نفس گرمت برکت بده خانمی🤲🌹🍃

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊