2777
2789
عنوان

آخ ک چقد ی سری آدما وایب مثبتی دارن

237 بازدید | 28 پست

تا حالا پیش اومده واستون بعد یه روز کاری فوق العاده سخت صحبت کردن با ی نفر حس خوبی بهتون بده؟؟؟

سرشار از آرامش و حال خوب بود و چقد صحبت کردن باهاش بهم انرژی مثبت داد😍😍😍😍😍

آخر صحبتاشم برگشته میگه چقددد خوشحالم که دیدمتون و چقد شما بانوی زیبایی هستین

اولین نفر نبودن ک از قیافه ام‌تعریف میکردن اما ب دلم نشست

اکانت واگذار شد

اینجور آدم ها نایاب ولی واقعا دوست داشتنی هستن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حال خودمم خوب نباشه به همه سعی میکنم انرژی مثبت بدم بعدش میبینم حال خودمم خوب شده:)

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  

منش بعضیا روح آدمو جلا میده😊

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
اونایی که ضربه کمتری خوردن آرامش بیشتری دارن

شاید...من خودم خیلی ضربه خوردم اما با این حال هیچ وق نمیخوام حال کسی رو بد کنم یا تو حال بد کسی رو ببینم

اکانت واگذار شد

آفرین ب شما😍

ممنون عزیزممم.

هیچ کس نمیدونه تو دلم چه خبره که. تا تونستن زدن توسرم همه اعتماد به نفسم رفته. اینقدر رو خودم کار کردم تا خوب شدم. 

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
من حال خودمم خوب نباشه به همه سعی میکنم انرژی مثبت بدم بعدش میبینم حال خودمم خوب شده:)

از مهربونی و دل پاکتونه...انشاءلله همیشه حال دلتون عالی باشه😍😍😍

اکانت واگذار شد

از مهربونی و دل پاکتونه...انشاءلله همیشه حال دلتون عالی باشه😍😍😍

مرسی فدات بشم عزیزم🥰

همچنین💜

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡