2777
2789

دخترم ۲۸ روزگی تشخیص حساسیت و عدم تحمل لاکتوز دادن

علامتشم اسهال بود روزی ۱۲ بار شکمش کار میکرد

الان۴ ماهش شده، شیر خودمو میخوره

من فقط مرغ و گوشت گوسفند و برنج و نان سنگک

مربای سیب و مربای هویج، خرما و سیب و گاها موز میخورم

قطره لاکتاز میدم با این وجود دخترم همچنان نفخ و بی قراری داره و جدیدا رفلاکسم پیدا کرده که اس امپرازول میخوره

اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم جواب سوالامو بده

اول اینکه بیقراریش و نفخش طبیعیه با توجه به حساسیتش یا مشکلی هست و باید با رعایت غذای من خوب بود حالش؟

دوم اینکه معمولا کی خوب میشن؟

چطور بفهمم خوب شده؟

سوم اینکه ببخشید الان دفعش اکثر اوقات سبز و شل هستش طبیعیه؟

هم خودم دارم از بیخوابی و رسیدگی ۲۴ ساعته داغون میشم هم طفلکم اذیته...

هر راهنمایی میتونید بکنید، هر تجربه ای دارید لطفا دریغ نکنید

ممنون

عزیزدلم دختر منم داره باید صبور باشی اول بعدش باید رژیم خاصی داشته باشی من شیرخشکیه دخترم الان شیرخشک اچ آ میخوره از ۲ماهگی شیرخشکش همینه شماهم پیش ی دکتر خیلی خوب ببر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هویج هم مجازی بخوری

موز نخور

خرما هم کم بخور

پروبیوتیک بهش بده مثل پدی لاک

معمولا اهسته اهسته گوارششون بهتر میشه کلا پدر درار هستن 

بیشتر گوشت پرندگان بخور 

همین که شیر خودت رو میدی خیلی خوبه زودتر از بچه هایی که نیوکیت می خورن خوب میشه

بچه من پنج ماهگی تازه پی پی اش خمیری شد قبل اون همش اسهال بود… خدا قوت خودش کمکت کنه… 

بچم الان نه سالشه هنوز درگیرم! 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

راستی سعی کن استرس نداشته باشی 

با ارامش

میدونم سخته 

کلا ببین این بچه ها همینن! نا اروم هستن و گریه کن فقط صبور باش بالاخره بزرگ میشه از من که بزرگ شده مردی شده واسه خودش 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

[QUOTE=316531185]با دکتر مشورت کن اگه میخوایی شیر خودتو بدی باید رژیم غذایی خاصی داشته باشی اگر نه هم که باید شیر خشک ...[/QUOTE

خب مشکل اینه دکتر رفتم ولی جوابی که میخوام نمیدن

یکیشون میگه فقط محصولات گاوی نخور! بچت خوبه حالش!!!!!

یکی گفت حااش بده طبیعیه دیگه، هر چی میخوری بنویس ممکنه به هر چیزی حساسیت داشته باشه، که با نوشتن و امتحان کردنم چیزی دستگیرم نشد ۱ روز خوبه ۳ روز بد، اصلا جرات نمیکنم ۱ میوه جدید بخورم یا حتی حبوبات و ...

اصلا نمیدونم بیقراریش از رفلاکسه از گوش درده از حساسیته از چیه...

شیرخشکم که با توجه به سهمیه ای بودن و امکان نایاب شدنش، دکتر گفت ریسک نکن شیر خشک بده

بهتر خودت شیر بدی

اینجوریه که درمونده شدم

عزیزدلم دختر منم داره باید صبور باشی اول بعدش باید رژیم خاصی داشته باشی من شیرخشکیه دخترم الان شیرخش ...

بچه ی شما شیرخشکیه حالش خوبه؟ بیقرار نیست؟ خوابش خوبه؟

من خودم اطلاعات خاصی ندارم ولی خواهر زاده همسرم و برادر زاده خودم همینجوری بودن جفتشون شیر خشک مخصوص دادن واسه همین نمیتونن کمک کنن الان که بچه ها بزرگ شدن  به گوشت قرمز و  شیر آلرژی نشون میدن

حالا شما علاوه بر اینا پنیر و کره نخور حبوباتم فکر کنم لوبیا قرمز نخور میوه نباید آلرژی خاصی بیاره

هویج هم مجازی بخوری موز نخور خرما هم کم بخور پروبیوتیک بهش بده مثل پدی لاک معمولا اهسته اهسته گو ...

اخه میگن هویج و سیب زمینی نفخ داره واسه اون نمیخورم

بچه ی شمام نفخ داشت؟

الان شبا خیلی وقتا به خودش میپیچه، خیلی ناراحتشم

گفتم شاید اشتباه میکنم این شیرخشک بخوره زودتر خوب شه

چرا هنوز درگیرید؟؟؟؟یعنی خوب نمیشن؟

هویج هم مجازی بخوری موز نخور خرما هم کم بخور پروبیوتیک بهش بده مثل پدی لاک معمولا اهسته اهسته گو ...

ببخشید میپرسم 

بچه ی من تعداد دفعات دفعش خوب شده حدود۴ بار، گاهی خمیریم بود الان دوباره بد شده(البته گوش دردم داره )

یعنی دفعش بهترم میشه؟؟

من خودم اطلاعات خاصی ندارم ولی خواهر زاده همسرم و برادر زاده خودم همینجوری بودن جفتشون شیر خشک مخصوص ...

من فقط همون چندتا بالایی رو میخورم

نمیدونم دارم زیاده روی میکنم یا نه کلا حبوبات و سبزیجات نمیخورم

میوه هم فعلا فقط سیب ثابته

چند بار نارنگی خوردم و موز که میگن موز رو هم نخور

نارنگیم مطمین نیستم بخورم یا نه!!!