2777
2789

سلام بچه ها

من به واسطه تجربه ام توی باشگاه برای بچه هامون دستورات تهیه اسک و دارو های گیاهی جهت رفع جوش، کک و مک، سیاهی های نواحی، تغییر سایز، برنامه های غذایی و بدن سازی و... انجام میدم.

خیلی دوس دارم کارم رو به فضای مجازی ببرم، گرچه شوهرم به شدت من رو محدود میکنه اما فضای مجازی تنها جایی هست که توش ارومم.

از یه سمت هم چند باری توی نی نی سایت تا اومدم به خانوم های گل مشورت بدم، نر های اشغال ربختن اکانتم و چرت و پرت گفتن....

به نظرتون انجام این کارها توی فضای مجازی نتیجه هم داره؟ اینم بگم بعد مالیش برام مهم نیس اصلا، فقط میخوام بخاطر شرایط خاص زندگیم سرگرم باشم.

همین

کاربر قدیمی _____________ لینک مال من نیست جریان داره     goftino.com/c/QSL5Nk

یه تاپیک جامع بزن همه استفاده کنن

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با عرض معذرت با ی ذره دقت به تاپیک های قبلتون من باورتون نکردم

نظر شما قابل احترام فاقد اعتبار گلم 

اینکه یه اشغالی مثل شوهرم توی زندگیم هست دلیل نمیشه درب دنیا رو روی خودم ببندم و غصه بخورم تا بمیرم

نظر شما قابل احترام فاقد اعتبار گلم  اینکه یه اشغالی مثل شوهرم توی زندگیم هست دلیل نمیشه درب د ...

اولا اینک شما نباید همسرتون رو اشغال خطاب کنید 

وقتی پای اون زندگی موندید باید همه ی تلاشتون رو برای درست کردن رابطتتون بکنید 

بنظرم بجای مشاوره دادن اینجا برید مطب همسرتون منشی گری کنید هم شاغل شدید و هم زندگیتون رو مدیریت میکنید

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
اولا اینک شما نباید همسرتون رو اشغال خطاب کنید  وقتی پای اون زندگی موندید باید همه ی تلاشتون ر ...

اخی عزیزم منشی همسرم بشم به فکر خودت تنها رسید گلم؟

فکر کردی به فکر خودم نرسیده؟

یه باشگاه میزم که تازه همه خانم هستند هزار تا غر غر میکنه. البته میدونم بهانه اش هست.

بزار یه کلمه بهت بگم. اون زن رو کالا میدونه. اگر یک هزارم درصد بشد طلاق بگیرم حتی یک ثانیه هم نمی موندم. وقتی نمیدونی نگو گلم

مخالف قوانین سایت نیست؟

نه

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
اخی عزیزم منشی همسرم بشم به فکر خودت تنها رسید گلم؟ فکر کردی به فکر خودم نرسیده؟ یه باشگاه میزم که ...

متوجه شدم ولی به گمانم با این لحن برخوردتون شوهرتون ازتون عاصی شدن چون بجای راهکار فقط دنبال توجیه هستید تامام 

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!