2777
2789

سلام 

من امروز رفتم چندسانتی از موهام کوتاه کردم 🫤🫤تا پایین شونم(بالای سینه) 

همین الانم فهمیدم ۱۲روز دیگه عروسی پسر عممه😑مشکل اینحاست عروس خانم دوستمه😁🤌🏻حالا چه غلطی بکنم؟ موهامو چکار کنم

لباسمم بلنده استینشم بلنده خودمم ۲۰سالمه با این تفاسیر و با همچین نسبتی شنیون کنم؟ اصلا چه شکلی اگ مدلی دارین بفرستین ممنون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم مدل کرلی

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
تو قرن ۲۱ این چه سوالیه آخه الآن طرف کچل هم باشه مو برای می‌ذارن (برای عروسی) شما که میگی این همه ...

😑😂زیادم نیست چون دادم از وسطشم زد ک بتونم روغن بزنک کاملا کم پشته

این مدلا به لباست میاد

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                                   به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                           زن = مرد   

والا من عروسیه خودم موهام رو لخت ساده کردم باز گذاشتم🤣

این که دیگه عروسیه پسر عمه‌ست

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

مرسی عزیزم ب سنمم میخوره بنظرت؟  

اهوم خیلی قشنگ میشه 

یا میتونی باز بذاری و با وِیو درشت فرشون کنی اینم خیلی باحال میشه فقد نمیدونم به لباست میادیانه

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                                   به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                           زن = مرد