2777
2789
عنوان

نوره ! ماده سفید رنگ واجب برای زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 23714 بازدید | 79 پست
من با دست میزنم میشه با قاشقم بزنی ولی با قاشق چون اهنیه ممکنه واکنش بده و خوب نیس و کاررو کند میک ...

برای دستم میشه نوره بزنیم

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا همش چرنده شاید  یه خاصیتی برا پاکسازی پوست داشته باشه ولی نه سرطان و... انقد جو ندید با وا ...

واجبی تون ؟؟؟😅

از کارخونه باباش ک تولید نمیکنه بیاره اینجا تبلیغ کنه پول جیب بزنه ک واجبی تون 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
من چندبار استفاده کردم  عفونت گرفتم و ناخن هام داغون شد  و یه بوی گندی میده  کل مج ...

عفونت نگرفتی 

عفونتت داشته رفع میشده 

منم همینطور شدم ترشحات سبز رنگ پیدا کردم بعد چندین باز استفاده از بین رفت 

عفونت بدون علائم داشتم 

ب ناخنات هم نباید میذاشتی بخوره

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
عفونت نگرفتی  عفونتت داشته رفع میشده  منم همینطور شدم ترشحات سبز رنگ پیدا کردم بعد چندین ...

دستکش یکبار مصرف پوشیدم فایده نداشت 

عفونتم اصلا خوب نشد 

و چند سال درگیرم 

دکتر هم میرم همش پماد میده که به درد نمیخوره

عفونت نگرفتی عفونتت داشته رفع میشده منم همینطور شدم ترشحات سبز رنگ پیدا کردم بعد چندین باز استفاده ا ...

سلام..دقیقا منم بعد از استفاده از نوره ترشحات زرد غلیظ گرفتم..قبلش کلی دارو خورده بودم ترشحات قط شده بودن با نوره بیشتر شدن.. نمیدونم باقی عفونتو میکشه بیرون یا بدترش میکنه؟! اخه میگن نوره برای عفونت قارچی خوبه. من باکتریایی دارم یعنی خوبه یا بدترش کرده؟؟! اگه خوبه  چند وقت به چندوقت استفاده کنم؟ در حالت عادی ماهی یبار میزنم

نه بعد چند بار دستت میاد و نمیسوزونهداخل واژن هیچ ایرادی نداره یکم برهشما روش بمال، حتی پاکسازی میکن ...

دقیقا عفونت هارو چطوری میبره؟ میکشه بیرون؟ من الان سردرگمم ادامه بدم یا نه. با نوره ترشحات زردم بیشتر شده

دستکش یکبار مصرف پوشیدم فایده نداشت عفونتم اصلا خوب نشد و چند سال درگیرم دکتر هم میرم همش پماد میده ...

اگه زیاد عفونی میشید و به داروها هم مقاوم شدید یا سیستم ایمنی بدنتون ضعیف شده یا بدنتون بیشتر اسیدی شدن باید مواد غذایی قلیایی بخورید و اسیدی ها رو کم کنید بیشتر بیماریها در محیط اسیدی بوجود میان و ماندگار میشن