2777
2789
عنوان

باهم خیلی خوبیم ولی دلم گرفته

335 بازدید | 8 پست

همو خیلی دوست داریم، الان باهم واقعا خوبیم و خیلی حواسش بهم هست ولی خب چندین بار اشتباهاتی کرده که بخشیدمش، بعضی هاش زیاد بزرگ نبود و من فراموش کردم و یه شانس دوباره به خودمون دادم، خیلی زیاد دوسش دارم آخرین بار که یکماه پیش یه اشتباه کرد توی تاپیک هام هست که یه مدت از هم جدا شدیم.خیلی فکر کردم آخرش تصمیم گرفتم بهش برگردم،الان باهم خیلی خوبیم و دیگه اصلا درباره اون موضوع صحبت نکردیم ولی گاهی اوقات که یادم میفته یهو دلم میگیره و باز ناراحت میشم یه غم میشینه روی دلم 

کسی مثل من بوده؟ چکار میکنید؟ 

حرف بزنید

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه یادش میوفتی غمگین میشی که طبیعیه ولی در اینجور مواقع سعی کن ذهنتو ببری سمت یک مسئله دیگه و خود ...

همین کارو میکنم و تا حد امکان اصلا به چیزای منفی فکر نمیکنم، باهاش خیلی خوبم اونم داره تلاششو میکنه

ولی یه لحظه که یادم میفته باز به شدت غمگین میشم و دلم میخواد ازش فاصله بگیرم ولی خب بهش نمیگم تا باز الکی دلخوری پیش نیاد

همین کارو میکنم و تا حد امکان اصلا به چیزای منفی فکر نمیکنم، باهاش خیلی خوبم اونم داره تلاششو میکنه ...

همین روشت درسته به نظرم. بعضی از اتفاق ها اثرش تو ذهن میمونه و به این راحتی هم فراموش نمیشه دیگه کاریش نمیشه کرد فقط به این نکته مثبت فکر کن که این تجربه هردوی شما رو پخته تر کرده 

همین روشت درسته به نظرم. بعضی از اتفاق ها اثرش تو ذهن میمونه و به این راحتی هم فراموش نمیشه دیگه کار ...

درسته واقعا بعضی اتفاقات به راحتی فراموش نمیشه، فعلا سپردم به زمان تا به مرور توی ذهنم کم رنگ بشه