2777
2789
عنوان

بیاین بهم مشاوره بدین به جز طلاق و جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 36 پست
چرا براش ی دعا نمیگیری که زنه رو ول کنه و سیاهشکنی تو چشمممش،بابا این راه حلش آسونه  بجای اینک ...

من این کارهارو کردم جواب نداد

بترس از محاکمه روز قیامت که قاضی اون محاکمه شاهد هم میباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرای گلم من دنبال دعا نویس نیستم.شوهرم همه جوره هوای من و بچه هامو داره و باهاش و با بچه هام خوب رفتار کنم باهام خوبه ولی اگه خواسته باشم بهش گیر بدم برام روز خوش نمیزاره و براخلاق میشه و حال خودم بد میشه.و اینکه میدونم شوهرم اهل خرج کردن برا اون زن نیس.و تا جایی که دیدم و فهمیدم از رفتار و کاراش اون زنیکه باید وضعش خوب باشه  من اینجور فهمیدم .شاید نهایت خرجی کوچیکی بهش بده.و اینکه شوهرم شغلش آزاده و در طول روز میره پیش اون.شبا همیشه خونس.خودش خیلی چیزارو میفهمه ولی من دارم اذیت میشم ولی میخام کلا بیخیال بشم.

حالا خواهرای گلم تو رو خدا برام دعا کنین و برا آرامش دلم یه حمد بخونین .چون خودم خیلی دعا کردم نشد.شما در حقم دعا کنین

عزیزم این د مشاوره روش جواب نمیده  اخه کدوم مردی وقتی میخاد با یکی دیگه خوشیشو بکته ب حرف مشاو ...

منظورم خود این خانم بره مشاور تا یکم بتونه درد و دل کنه و راهکار بدن پیشرفت کنه

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️