2777
2789
عنوان

بیاین بهم مشاوره بدین به جز طلاق و جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 36 پست

شرایط شما رو ندارم،اما به واسطه شغل پدرم بارها دیدم و شنیدم که زن اول اگر قوی بمونه ،دومی خسته میشه میره،صوتهای آیین زندگی ۱ و ۲ خانم همیز رو گوش کن،مشاوره میده که چکار کنی.تو ایتا کانال دارند

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودتو سرگرم کن مواظب بچه ها و سلامتیت باش فرض کن شوهرت سگ نگهبانی هست که مواظبتونه البته از سگ ...

واقعا گل گفتی 

بترس از محاکمه روز قیامت که قاضی اون محاکمه شاهد هم میباشد

تو اشتباه مادر منو نکن 

مادر منم گف بخاطر بچه هام نمیرم ولی الان خودش و بچه هاش مجبورن با یه زن غریبه و سه تا خواهر ناتنی زندگی کنن 

گاهی با طلاق بچه ها کمتر اسیب میبینن 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

اول با مشاور درست حسابی حرف بزن 

دوما بفکر خودت و تربیت بچهات باش مث اون نشن سوما پیشرفت کن مث سگ پشیمون میشه بیخیال باش ولی شرط بزار ک تو این خونه کثافت کاریاتو رو نکن

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️

بهش بگو یچیزی بزنه به نامت که پشتوانه داشته باشی پولاش رو ازش بگیر با کلک مثلا خرید لباس وبچه ها وفلان زنای هرجایی وقتی ببینن مرده پول نداره ولش میکنن میرن کاری کن ذره ای پول نمونه براش

بهش بگو یچیزی بزنه به نامت که پشتوانه داشته باشی پولاش رو ازش بگیر با کلک مثلا خرید لباس وبچه ها وفل ...

حقققق

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️

والا من تجربه ی چند نفری که شرایطی مثل شما رو داشتن دیدم درسته سخته ولی به این فکر آدمایی مثل تو هم هستن . یکیش از فامیلهای دورمون بود شوهرش رفته بود یه زن رو صیغه کرده بود یه مغازه داشت اونو به نامش زده بود زنه هم بعد چند سال بهش خیانت کرد و شوهرشم دیگه ولش کرد 

ولی کسی رو هم میشناسم که با هوو ش یجا زندگی می کردن ولی با هم کنار میومدن عین دو تا دوست . شوهرشون هم ازشون مثل سگ می ترسید

بمون پیش بچه هات بمون تو خونه ات اونم ادم حساب نکن دعوا هم اصلا نکن اگه میخای طلاق نگیری حتی بحثم نکن چون اگه بخای دعوا بحث و دادوبیداد راه بندازی جلو بچه ها طلاق بگیری شرف داره

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

منم مثل تو هستم  با این تفاوت که فعلا صیغه اش نکرده . ولی سفت و سخت عاشقشه و اون رو میخواد و اون زنیکه هم این خائن رو میخواد . به نظرم بی تفاوت باش هر چند سخته  . تا اون گور به گور شده خسته بشه بره . منظورم اون زن خانه خراب کن هستش

بترس از محاکمه روز قیامت که قاضی اون محاکمه شاهد هم میباشد
والا شدنی نیست زندگی نیست این بچه هاتو بردار برو بزار تو کصافت وفساد غرق بشه. یا از خونه بیرونش کن. ...

بچه رو برداره دقیقا کجا ببره؟ 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
چرا براش ی دعا نمیگیری که زنه رو ول کنه و سیاهشکنی تو چشمممش،بابا این راه حلش آسونه  بجای اینک ...

الکی دعا نویس تبلیغ نکن