mohadeseammm مدیر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 888 عنوان پسرم به مادرشوهرم خیلی علاقه داره...اخه چرااااا | مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 35 پست اخه من مگه به دنیاش نیاوردم اینهمه بهش محبت میکنم بزرگش میکنم جونمم براش میدم...ولی به مادرشوهرم خیلی علاقه داره...اقا حسودیم میشه خب...گناه دارم...البته اینم اضافه کنم ک ما طبقه بالاشونیم...ینی خیلی خونشون میره پسرم...۲ سالشه. هعی دنیا اینم از بچه 😂 1402/08/15 | 14:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohadeseammm مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 888 خواهرشوهرم خیییییییییلی مهربونه هرچی فکرشو بکنی مثه عمه من ...از مامانم مهربونتر بود
شیرین_عسلم عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 425 واقعا....زنداداشت ناراحت نمیشه؟ نه والا اونام طبقه بالا هستن صبحونه تا اخرشب خونه مادرمه تازه من برم اونجا شب بمونم دیگه خونه خودشون نمیره شب رو پیش من میخوابه دو روز اونجا هستم اون دو روز مادرشو نمیلینه کاربری پنجم
همسرعزیزم عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 9816 مثه عمه من ...از مامانم مهربونتر بود اخی عزیزم😍 خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️
فاطمهزهراوعلیرضا عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 2334 نمیگم اونو دوس نداشته باشه...ولی اولویتش اول من باشم ک مامانشم بعد بقیه مشخصا اولویتش شماییدلیل نمیشهدختر منم خیلی عمه ش رو دویت دارهبهش گفتم انقدر دوسش داری برو بچه ش شوگفت نننننههههههه الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
malake_yazdahom عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 23147 میدونی چرا دوسش داره از بس بهش محبت میکنه. درسته دیگه نه.. حالا من سه تا بچه دارم تو دنیا فقط یه مادر بزرگ دارن ولی انگار ندارن هیچ علاقه ای بهش ندارن ما دوریم از هم حالا اگه نزدیکم بودیم هیچ خبری نبود
mohadeseammm مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 888 میدونی چرا دوسش داره از بس بهش محبت میکنه. درسته دیگه نه.. حالا من سه تا بچه دارم تو دن ... اره خیلی بهش محبت میکنه...باهاش بازی میکنه و قوربون صدقش میره...